borçlu olmak

Aze

Bronz Üye
Çok büyük derttir... uyku uyutmaz yaşama hevesi zaten sifirin altına iner... salak saçma alışverişler yapıp belimi çok bukmustum zamanında da 2 sene içinde temize çıktım borçlu biri görünce genelde kaçıyorum o travmalarimi tekrardan yaşamamak için...

Xasthur

Yönetici
Hayatimda hic borc istemedim. Hatta arkadaslar ile bunun mevzusunu bile yapmistik. Cok saglam cocukluk arkadasim var 2 kisi olarak.

Bir gun borc mevzusuna sakalasiyorlar falan ve bana donup
"Olm sen hic borc istemedin la bizden ne bicim arkadassin 20 senelik cocukluk arkadasiyiz" demislerdi kajdjjdb
Evet arkadasligi pekistiredebilir yahut gt bir arkadas oldugunuzu kanitlayabileceginiz bir durum.

Gerci ben cocuklugumda ailemden bile isteyemezdim. Peder veya amcam harcligin var mi diye sorardi ve hep var derdim kajdhdhfh

Bir gun amcam kizdi. Yine bole harcligin var mi al bakalim sunu dedi. Ben de var dedim.
"Ula poh yiyenun usaga kim saaga para veriyoda bir turli almaisun" diye kizmisti.

Borc istemektense ölmeyi tercih etmek gibi salak sacma bir dusunce yapim var. Oysa bu ayip bir sey degil. Bazen tasima su ile degirmen dondurmek zorunda kalir insan ve bu hayatin bir gercegi.

Piraye

Altın Üye
satın alma gücümün çok olduğu evren neresi arkadaşlar ben sıkıldım bu hayattan

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
Borç iyidir, diri tutar.
Tabii çok olunca bazı diri şeyleri öldürüyor o başka ahah.

Kürt Kedisi

Gümüş Üye
Ruhsal dengemi yitirecegimi bildiğim için kaçındığım bir durum keşke karşı tarafın ruh sağlığı gitsede sürekli benden borç istemeseler keza altinlarimi verirken de depresyona giriyorum 😬

• Sırıt
Tepkiler: Aze

Nepenthe

Platin Üye
Çok şükür kimsede borç istemek durumunda kalmadım.
Bir kere bankadan konut kredisi çekip ev almıştım, evi de kiraya verdik borcu kendi kendine ödemişti. Su zaman da kimse borç batağına düşmez inşallah

Garga

Altın Üye
Toki evi alan ailenin evlatları burda mı

Mephobia

Invictus
benim için çok önemli olmayan hede

Üst Alt