??
Yavruyken takılan halkayı çıkarmıyorlardır belki.Yavrularına memeden kesilsin diye takıyorlar.
Yetişkin boğaya neden takıyorlar bilmiyorum.
Yine nokta atisi yaptiniz hocam.Piercing icin bogalara sukranlar sunmali,bu akimin onculeri. : )Neden boynuna değil de burnuna
piercing gibi çok havalı görünsün diye mi![]()
itiraf ediyorum bazen bu tipler çok hoşuma gidebiliyor
Üf bendeitiraf ediyorum bazen bu tipler çok hoşuma gidebiliyor
Yapmaa............. Anangil eve koymaz gelin diyeitiraf ediyorum bazen bu tipler çok hoşuma gidebiliyor
anam gilin degil de benim koymam önemli evee cbxhxhYapmaa............. Anangil eve koymaz gelin diye
evet dehşett oluyor bazen cidden ve kimisine inanılmaz yakışıyor daÜf bende
Tasmalar falan abartı ne varsa gothic temalı
Eskiden takıyordum yaşlandık be![]()
Anangiller seni de koymaz etme eyleme gel vazgeç bu sevdadan yolda giderken şıngırdaranam gilin degil de benim koymam önemli evee cbxhxh
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.