Bende Adamıyım benimde içim ipeksi çiçeksi bir kalbim var.
Al işte bişi yazmaya geldim seni okuyunca beynimde ışık hızı ile anda takıldığım şeyler geldi gittiAn da kalaliyoruz ondan, ya gecmiste ya gelecek te yaşıyoruz
şu an neredesin , geçmiş ? gelecek ?An da kalaliyoruz ondan, ya gecmiste ya gelecek te yaşıyoruz
şu an neredesin , geçmiş ? gelecek ?
şu an neredesin , geçmiş ? gelecek ?
aslında bulunduğum yerden memnun , seviyorum bu hayatı , mücadeleyi , delirmeyi falan fhdhdhd
Çok mu acil Ssjssjacil seviyorum
en acilinden cjdjdjdje jet hatta ramjet jxhdbfÇok mu acil Ssjssj
PAwyondan bir dal mutluluk yollar mısınız..en acilinden cjdjdjdje jet hatta ramjet jxhdbf
nunu hanımın masasına romeo juliet gönderin oglumm hadii xnzbdb xhzbdbdPAwyondan bir dal mutluluk yollar mısınız..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.