Uyarırım tekrarlarsa döverim : ) dermisim *
Kıyamıyorsun senMuhabbeti kesiyorum
Kıyamıyorsun sen
Seni taa kaç yıldır tanıyorum fikren ve davranış olarak olgun birisin. Özellikle bir kere kilitlenen bir konu vardı yılmadan anlattın mücadele ettin ya jfjxjx sonra da seni delirtmesine rağmen hala cevap verdinhe insan sonuçta, kusursuz olan yok.
gıcık olma eşiğim çok yüksek, zaten gıcık ettiyse daha erken terk etmeliydim, kendime kızarım.
Seni taa kaç yıldır tanıyorum fikren ve davranış olarak olgun birisin. Özellikle bir kere kilitlenen bir konu vardı yılmadan anlattın mücadele ettin ya jfjxjx sonra da seni delirtmesine rağmen hala cevap verdin
Değişiyoruz günden güneevet toyluk işteşimdievet haklısın abi güle güle. İsteyene anlatıyorum uzun zamandır
![]()
Değişiyoruz günden güne
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.