alalım yorumları aşkoo
Süreyya hanım farklı pencereden bakıyorsunuz. Biri size sevdiğim diyor ve sevmek duygusunu yukluyorsa öncelik listesinde olmanız gerekir. Belki yasa gelmiş sorumluluk alamamış insanlar vermediği değer ile ilişki yurutmesinler .Siz kimsiniz de öncelik oluyorsunuz?
Hani sifatiniz ne?
Tevazu bu soruyu dogurur.
Öncelik olabilmek icin secenek olmak zorundasiniz.
Siz secenek misiniz?
Kendine deger vermek ise bu soruyu dogurur.
Bu eziyeti kendinize nasil layik görürsünüz?
Öncelik kavrami bana ters.Süreyya hanım farklı pencereden bakıyorsunuz. Biri size sevdiğim diyor ve sevmek duygusunu yukluyorsa öncelik listesinde olmanız gerekir. Belki yasa gelmiş sorumluluk alamamış insanlar vermediği değer ile ilişki yurutmesinler .
Arkadaşlıkta kıskançlıkları.. sorumluluk yükleyenleri..ben ben diye dolaşanları silip geçmeye bakıyorum.Siz kimsiniz de öncelik oluyorsunuz?
Hani sifatiniz ne?
Tevazu bu soruyu dogurur.
Öncelik olabilmek icin secenek olmak zorundasiniz.
Siz secenek misiniz?
Kendine deger vermek ise bu soruyu dogurur.
Bu eziyeti kendinize nasil layik görürsünüz?
evde acılar içinde kivraniyorsunuz sevdiğiniz adam sizi öyle bırakıp arkadaşlarıyla çıkmış mesela ? Tercihlerine saygı mi duyalımÖncelik kavrami bana ters.
HErkesin yeri farkli.
Rally de misiniz Alice hanim?
Asil bu öncelik safsatasi ergence bir tutum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.