yok, nizamiye personeliydim. rütbelilerin üst aramasını yapıyordum. kurşun, silah ve bilumum şeyler çalmasınlar diye.Ulan helal lan sana fişşek senniiiii , otopark nöbetinden mi dönüyordunuz? slkşdfjlskdf
vergilerimiz neticede.
yok, nizamiye personeliydim. rütbelilerin üst aramasını yapıyordum. kurşun, silah ve bilumum şeyler çalmasınlar diye.Ulan helal lan sana fişşek senniiiii , otopark nöbetinden mi dönüyordunuz? slkşdfjlskdf
🤣🤣yok, nizamiye personeliydim. rütbelilerin üst aramasını yapıyordum. kurşun, silah ve bilumum şeyler çalmasınlar diye.
vergilerimiz neticede.
gelibolu kardeş, batı cephesini savunuyordum...
Ekli dosyayı görüntüle 20207
doğru söylüyor içimde dolandırabilirsin sana serbestKaldır bebem askerli bedelli yapanlar nazar eder d
Ne dedin sen şimdi? 🤦🏻doğru söylüyor içimde dolandırabilirsin sana serbest
laf soktun ya bedellilere yetmezse lafları içimde dolandırabilrsinNe dedin sen şimdi? 🤦🏻

ben yaptığımda 15k₺ idi ya şuan o paraya motor alınıyorimkanı olanlar için şu şartlarda bedelli en mantıklı, akıl işi bir karar olur ancak.
M.Ö yaptın her halde ddben yaptığımda 15k₺ idi ya şuan o paraya motor alınıyor
Zaman hızlı akıyor bende 🤣M.Ö yaptın her halde dd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.