Bir yalnızlık işareti

Cherry

Elmas Üye
Yalniz olan insanlari nereden tanirsiniz ?

simbat

Gümüş Üye
Cok bencil olur ama biraz ilgi gorurse o bencillikten kurtulmak icin verdigi cabanin acemiligi hemen gozunuze batar.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yalnızlık değil bu doğru kişinin yanında değilsiniz sadece

simbat

Gümüş Üye
Yalniz olanlarin tuvalete gittigini gormezsiniz.

Frenk

Altın Üye
🚏🔇🅿️

Trafik işaret ve işaretçilerine uyalım

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye

Eru

Platin Üye
Kendime hep " tahammülsüz biriyim " derdim de, aslında hiç de değilmişim verdiğim tavizlere baktığımda. İnsanlar " şöyle olursa sevmem, şundan hoşlanmam, bunu doğru bulmam " diye konuşuyorlar. Acaba sadece konuşuyorlar mı yoksa çok sevdikleri insanlar hoşlarına gitmeyen bir şey yaptıklarında bırakıp gidiyorlar mı?

Bence yalnızlığın en büyük işareti bu benciliyet ve tahammülsüzlük duygusu. Yalnızlığından şikayet eden bir insan gördüğüm zaman aklımda bu düşünce şimşek gibi çakıyor. "Kim bilir ne geçimsiz birisin ki ondan yalnızsın" diyesim geliyor.

SatanistKesenKedi

Altın Üye
Kendime hep " tahammülsüz biriyim " derdim de, aslında hiç de değilmişim verdiğim tavizlere baktığımda. İnsanlar " şöyle olursa sevmem, şundan hoşlanmam, bunu doğru bulmam " diye konuşuyorlar. Acaba sadece konuşuyorlar mı yoksa çok sevdikleri insanlar hoşlarına gitmeyen bir şey yaptıklarında bırakıp gidiyorlar mı?

Bence yalnızlığın en büyük işareti bu benciliyet ve tahammülsüzlük duygusu. Yalnızlığından şikayet eden bir insan gördüğüm zaman aklımda bu düşünce şimşek gibi çakıyor. "Kim bilir ne geçimsiz birisin ki ondan yalnızsın" diyesim geliyor.

Çok sevdiği insan hoşuna gitmeyen bir şey yaptığında giden kişi sevmiyordur. Telafisi olmayan hatalar yaparsa o başka şey Erucum. Efren püften şeyler sebebi ile çok seviyorum dediğin kişiyi incitmezsin. O sebeple seven kalır, sevdiği için affedici olur.

• Beğen
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Çok sevdiği insan hoşuna gitmeyen bir şey yaptığında giden kişi sevmiyordur. Telafisi olmayan hatalar yaparsa o başka şey Erucum. Efren püften şeyler sebebi ile çok seviyorum dediğin kişiyi incitmezsin. O sebeple seven kalır, sevdiği için affedici olur.

Bunu demek istiyorum zaten.

En ufak bir anlaşmazlıkta "aaa benim kırmızı çizgim bu" diyerek olay eden insan yalnız kalsın zaten.

Boğaçhan

Bronz Üye
Yalnızlık belirtileri kişiden kişiye değişir gibi geliyor bana. Tepkileri ve davranışlarında farklılıklar gösterebilir.
Bazen çok neşelidir kalabalıkta ama kendine sorsanız yalnızdır.
Bazen kalabalıkta hissedersiniz onları bazen de yolda yürürken yüz hatlarından anlarsınız.
Anlamaktan ziyade hissedersiniz bu durumu

Üst Alt