Flufy Seda sayan
Adile Naşit ndjdjdjdd@Aura sence ben hangi ünlü olabilirim
Hayır ama onun gibi sempatik, bazen anaç, bazen deli dolu, hep gülümseyen, hep pozitifsin.Gıtgıtgıt diyemi gülüyom ben 🤣🤣🤣🤣🤣
![]()
Ay pardon ya 🤣🤣🤣🤣 aammmaan be herkeste korkuyor 🤣🤣🤣Hayır ama onun gibi sempatik, bazen anaç, bazen deli dolu, hep gülümseyen, hep pozitifsin.
Onun gibi de kendine has tarzın var, akılda kalan.
Bence güzel benzetme.
Ama gece gece bana neden gulyabaniyi gösterdin ki şimdi 👀 dndjdjjd
@CaT Deniz Çakır
Kim içinBizim Voleybol milli takımından Zehra Güneş geldi aklıma.
Cat için yazdım. Sen söyleyince fark ettim " herhangi bir üye için benzetme " yapılıyormuş burada. Ben bir üstteki üyeyi benzetiyoruz sandım.Kim için![]()
heee bende etiket göremeyince etiketi unuttun sandımCat için yazdım. Sen söyleyince fark ettim " herhangi bir üye için benzetme " yapılıyormuş burada. Ben bir üstteki üyeyi benzetiyoruz sandım.![]()
![]()
Kusuruma bakmayacaksınız artık olur böyle şeyler.heee bende etiket göremeyince etiketi unuttun sandım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.