Tüylümü demek istedin bana acaba, inşallah daha derin anlamlar içermiyordur .dd
Tüylümü demek istedin bana acaba, inşallah daha derin anlamlar içermiyordur .dd
çen bu mesajıyla ne demek nereye varmak istemektedirr
Çok datlısın seni yerim dememiştir bence.çen bu mesajıyla ne demek nereye varmak istemektedirr![]()
bence tam olarak öle demek istemiş olma olasılığı yüksekÇok datlısın seni yerim dememiştir bence.
Yooo ikram ettim bir dilimbence tam olarak öle demek istemiş olma olasılığı yüksek
sen şu an beni kıskanıp çekemiyosunn![]()
bugün herkes bana muhalefet zaten, ana muhalefet partisinin gözü yaşlı................. .s.sYooo ikram ettim bir dilim
Çekemem ben küçükken oyuncaklarımı bile paylaşmazdım kaldı ki @Chen o benimdir o benim bana aittir ancakbence tam olarak öle demek istemiş olma olasılığı yüksek
sen şu an beni kıskanıp çekemiyosunn![]()
öyle diyorsunda hiç çıkıp şu çocuğa bi 50 euro ateşleyimde sevinsin fakir dediğini görmedik....
@Küboo göbekli smile veya şişman smile yok maalesef şanslısın.
When kübo looking at the Bel far; 🥰
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.