ben ne alaka olm, bilgi paylaşıyoz burdazamanında sağcı solcu vardı. sonra alevi sunni. şimdi de kuşak. ayrıştırmayın la yeter![]()

ben ne alaka olm, bilgi paylaşıyoz burdazamanında sağcı solcu vardı. sonra alevi sunni. şimdi de kuşak. ayrıştırmayın la yeter![]()
ne biliyim olum ben kendimde miyim ?!?!?111ben ne alaka olm, bilgi paylaşıyoz burda![]()
döngü bi daa uçuk çıkarsa sen de dene, sende de işe yararsa forumun girişine yazalım. örneklem genişlemesi önemliBenim de küçükken çok uçuk olurdu. Hatta hep olurdu. Bir ara nasıl olduysa tüm ağzımı kaplamıştı, konuşamayacak hale gelmiştim. Tabi bunun için doktora falan hiç gitmedim, alt tarafı uçuk, bunun için doktora mı gidilir diye saçma bir düşüncem vardı. Ağrısı, kısıtlaması hiçbir şekilde beni tedavi için motive etmiyordu.
İnadım galip geldi ve yıllar içinde yok oldu. Şehir değişikliğindendir herhalde diyip unutmuştum vaktiyle böyle bir sorun yaşadığımı. Aman uzak olsun.: )
Bayadır çıkmıyor be kero! Çıkarsa denerim ama. En son @nunu'nun at kestanesi jelini uyguladım eklem ağrılarıma. Daha önce de @Serçe'den karabuğday diyeti..döngü bi daa uçuk çıkarsa sen de dene, sende de işe yararsa forumun girişine yazalım. örneklem genişlemesi önemli![]()
benim için zirve @Chen in ofis dekorasyon fikirleriyle @CipraLex in sıfırdan bana akvaryumculuğu öğretmesidir
Gibi gibi, kesin konuşmak için çok erken. Ama fikrimi mutlaka söyleyeceğim.İyi geldi mi 😍
Forum bilgi küpü insanlarla dolu.Yeni bilgiler gelmemiş hiç
Avrupalilarin yüzde 5in genlerinde, yüzde 3 neandertal geni bulunuyormus.
N'apim?
sizle dün test edip onayladığım müthiş bir bilgiyi paylaşıcam, çünkü bilgi satmak benim işim
ben küçüklüğümden beri uçuk problemi olan biriyim. en ufak bir şeyde hemen dudağım çenem uçuklar. zaten malum virüsü bi kere kaptın mı ömür boyu seninle. gitmediğim dermatolog kullanmadığım krem kalmadı. en etkilisi vectavir oldu bende. o da min 1 hafta sonrasında da bir hafta momecon (ki steroid içerikli mucizevi bişey ama kullanıp kullanmamak büyük risk) tedavisi .s.s süreç uzar da uzar yani.
dün yine aniden dakikalar içinde çenemde damacana gibi bir uçuk çıktı. biyometrik çektirmeye gidecektim gidemedim ama bunun paylaşacağım bilgiyle alakası yokneyse birkaç hafta önce arkadaşım öğrendiği bilgiyi paylaşmıştı o geldi aklıma uyguladım.
1 tane sarımsağı ortadan bölüyorsun, o sulu kısmı uçuğun üzerine bastırıyorsun. ben bantladım 1 saat falan durdu öyle. unutmuşum. bunu da nasıl unuttuysam hiç kokmadı mı daneyse çıkarınca uçuğun o eksudasının azaldığını fark ettim. sonra arkadaşa gittim. gece bir defa momecon sürdüm. zaten başka yoktu yanımda bir şey. bugün de koşturmacadan ilgilenemedim. az önce aynada izlerin kaybolmaya başladığını fark ettim. normal şartlar altında o boyutta bir uçuğu en özenli ve düzenli tedaviyle bile benim bu hale gerirmem en az 7-8 gündü. birazdan bi daha yapayım diyorum aynı uygulamayı
yani demem o ki etkili bir yöntem. benim bunu bu yaşıma kadar uygulamamış ve dahası duymamış olmam da benim ayıbım. bilenler vardır belki ama bilmeyen varsa diye yazdım, çünkü benim en büyük yaramdır uçuk biliriz yani nası bişi olduğunu 🚬
Vardi..göstereyim mi sanaElizabeth Bathory var mıydı cidden
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.