evet çıktı tabi hep çıkar, ama hızlı iyileştirmişti. bak unutmuşum ben bunu bu vesileyle hatırlamış oldummerak ettim @pumpkin bir daha ciktimi?

evet çıktı tabi hep çıkar, ama hızlı iyileştirmişti. bak unutmuşum ben bunu bu vesileyle hatırlamış oldummerak ettim @pumpkin bir daha ciktimi?
Geçmiş olsunevet çıktı tabi hep çıkar, ama hızlı iyileştirmişti. bak unutmuşum ben bunu bu vesileyle hatırlamış oldum![]()
Vardi..göstereyim mi sana
evet çıktı tabi hep çıkar, ama hızlı iyileştirmişti. bak unutmuşum ben bunu bu vesileyle hatırlamış oldum![]()
Slowakya nin Cachtice kentinde.p
Slowakya nin Cachtice kentinde.p
Kanitlanmis bir sey yok.Doğru mu peki hakkındaki iddaalar
Ona ben de çok şaşrmiştim ya nasıl kadın sesi çıkıyor adamdanperdenin ardındakiler grubundaki şarkılardan bazılarında kadın sesi duyuluyor. erkek söylüyormuş.
2 gün önce aydınlandım bende 😇🤣
Güzel bilgi gece gece
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.