Bir Malumatım Var

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Doğru mu peki hakkındaki iddaalar
Kanitlanmis bir sey yok.
Iste kriminolojinin simdiki imkanlarindan faydalanip, yukarida yazdigim şatoyu inceleseler,kanitlanir bir seyler cikabilir ya da cikmayabilir.

Öte yandan hanim cok zengin ve güclü bir duldu.
Kral'a dahi borc veriyordu.
Ne hikmetse, Elizabeth hanim şatosuna ölümüne kadar hapsolunduktan sonra, Kralin da borclari silindi.
Bunlarin kaynaklari var.

Bir de su var.
Kocasi cok sadist biriydi ve kadina da iskence tekniklerini ögretmisti.

Yapmis olabilir.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Aşk şiirlerinin şairi olan Ümit Yaşar Oğuzcan bu kadar güzel şiirler yazarken arka planda depresif kişiliği ile de bilirmiş tam 24 kez intihara kalmış ve oğlu Vedat babasının bu halinden çok usanmiş. Vedat kendini Galata Kulesi'nden atmiş ve ölmüş

Düştüğünde avucunda bir not

"Öyle intihar edilmez, böyle intihar edilir baba"

Ve babası evlat acısını dizelere döker

Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın, Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın, Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı; Beni bensiz bıraktın; beni sensiz bıraktın.

Yıllarca aşk şarkısı diye dinlediniz değil mi?

View: https://youtu.be/_WAvp6hFxwE?si=nkkIxkuEorTr-JeJ

Şimdilerde ise hiç hikayesini, amacını bilmediğimiz nice şarkılar gelip geçiyor ve unutuluyor

leblebitozu

Gümüş Üye
perdenin ardındakiler grubundaki şarkılardan bazılarında kadın sesi duyuluyor. erkek söylüyormuş.
2 gün önce aydınlandım bende 😇🤣

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
perdenin ardındakiler grubundaki şarkılardan bazılarında kadın sesi duyuluyor. erkek söylüyormuş.
2 gün önce aydınlandım bende 😇🤣
Ona ben de çok şaşrmiştim ya nasıl kadın sesi çıkıyor adamdan

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

View: https://open.spotify.com/track/2xfmuIoQCLS1DcQzxFiRny?si=YIgkXoTmTp-U2jCO3g6ojQ

Elektriğin henüz ülkenin her yerinde olmadığı geçmiş dönemlerde dini günlerin de daha coşkulu yaşandığı zamanlarda, minarelerdeki kandil sayısı çoğaltırılır o gecenin önemine vurgu yapılırmış. Özellikle kandil geceleri, uzun kış aylarına denk gelen Ramazan geceleri hem huşu içinde hem de çocuklara da dini sevdirmek maksadıyla daha eğlenceli geçermiş. Onları oyalayacak tabletler ve tvlerin olmadığı dönemler... Büyüklerin çocuklarla bitmez hikayeler anlattığı o geceler..

Bu bilgiyi ne yaparsanız yapın :d

Üst Alt