Sığarmı sizce?
Evet bende onu diyorum aşk olsun ya aşksız olmaz 🤣🤣🤣Yaaa aşk olsun...
Daima üstadımızdın daima işiğinda yürüdük işiksiz mi bırakcaksın
5850 çok mu ya en büyük beden kaç ki? 🤔
Al işte yine durduk yere aklıma alakasız şeyler takıldı fnxm
En ucuz kot olmuş 750 lira ne aşkı? 😏Medium genelde ama bazen kalıpları ufak oluyor Large deniyorum.
pantalon beli 32 (kot)
Herkes olsun ya çok eğlenceli ne zaman ne olacağı belli değil bir gün bok gibi ertesi gün musmutlu 🤣🤣🤣🤣oladabilirsin .d ama artık olamassın sen zaten şu an da olmuş vaziyettesin .d
Aşk mı mevzu
Kalıp kalıbı tutmuyor memelerin olsa daha iyi anlardın dediğimi🚬Medium genelde ama bazen kalıpları ufak oluyor Large deniyorum.
pantalon beli 32 (kot)
Memelerim var benimde. Herkes memelidir. 😂Kalıp kalıbı tutmuyor memelerin olsa daha iyi anlardın dediğimi🚬
bak boa hancock prensesler prensesi ona bakanlar bile taşa dönüşüyor ve hiç bir erkeğe boyun eğmeyen birisi.Herkes olsun ya çok eğlenceli ne zaman ne olacağı belli değil bir gün bok gibi ertesi gün musmutlu 🤣🤣🤣🤣
Açıklanabilir mi kibak boa hancock prensesler prensesi ona bakanlar bile taşa dönüşüyor ve hiç bir erkeğe boyun eğmeyen birisi.
neden luffy`ye aşık oldu?
Hayır. Asla. İmkansız. Olamaz. 2 kişiye aşık olduğunu idda edenin kalbi toptur. Yorum yazarken kayboluyor ya bozuldu bep aşk yüzünden herşey aşk yüzündenArkadaşlar ne oldu sığdırdık mı şimdi
Efenim lütfen kendiniz için konuşunuz 🤣🤣🤣Millet bi taneyi bulamıyor![]()
Bzzzt yanlis cevap. D neden oldugunu ogren oyle konusalim.Açıklanabilir mi ki
Açıklansa aşk olur mu ki 🤣🤣🤣🤣
Kendini aşağılık hissettiren sırtnındaki dövmeyi luffy görmesine rağmen hiç bir tepki vermedi. Bunla başladı sanırım ama mantıklı bir açıklaması yok.. bence yok
Kuma mı olcan gı, kuma mı getircek herif![]()
Burcunuz terazi olabilir miKendi kalbim için soruyorum:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.