Sığarmı sizce?
Sanmıyorum ama yanıyorum.Hepimiz
Nasıl bir eşik arkadaşlar anlatıp en önemli kısımları kesmeyin yaBak bir eşik var tamam mı , onu atladığın zaman aslında neyin ne olduğunu öğreniyorsun fakat bu herkes de farklı zamanlarda zuhur ediyor.
diyeceğim şey bu kadar .d ama bazılarıda hiç bir zaman farkedemiyor. Bununda bir sürü etkeni var.
Tercüman oldu ahahaBak bir eşik var tamam mı , onu atladığın zaman aslında neyin ne olduğunu öğreniyorsun fakat bu herkes de farklı zamanlarda zuhur ediyor.
diyeceğim şey bu kadar .d ama bazılarıda hiç bir zaman farkedemiyor. Bununda bir sürü etkeni var.
Valla ben hala aptala dönüyomBenim aptallık seviyemi anlatmayayim bence :)))
ya mevzu çok uzun be chen`cim o kadar fazla varyasyon var ki anlatmaya üşeniyorum. tek verebileceğim mesaj "aptal olmayın" çdNasıl bir eşik arkadaşlar anlatıp en önemli kısımları kesmeyin ya
Sesli anlat yazmaya üşeniyorsan sen bizim senseimizsinya mevzu çok uzun be chen`cim o kadar fazla varyasyon var ki anlatmaya üşeniyorum. tek verebileceğim mesaj "aptal olmayın" çd
Aptalligim hoştu :) sevgiye dönüştü. İyi ki...Valla ben hala aptala dönüyom
O yüzden aşk saf sevgi demek benim için aotal eden ne yaptığını bilmez hale getiren kendini görmediğin sadece sevdiğini gördüğün bir anda yaşatan..
Keşke bir ömür aşık kalsam.. sevdiğim için vezirde olurum rezilde r yok 🚬🚬
tabi kurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş sldkfjsdlfksdfSesli anlat yazmaya üşeniyorsan sen bizim senseimizsin
Bu çekirgeler bilgisiz mi kalsın
Söylesene sevgilim aşk kaç beden giyer?Bi kalp kaç defa sever?
Orada bana da var mı yer?
Yaaa aşk olsun...tabi kurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş sldkfjsdlfksdf
Olum neden olmayalım.. bu aşık olmayın demekle aynı şey 😭😭😭ya mevzu çok uzun be chen`cim o kadar fazla varyasyon var ki anlatmaya üşeniyorum. tek verebileceğim mesaj "aptal olmayın" çd
sizler artık parıldayan birer incisiniz .dYaaa aşk olsun...
Daima üstadımızdın daima işiğinda yürüdük işiksiz mi bırakcaksın
Obezdir o 50 beden 🤣🤣🤣Söylesene sevgilim aşk kaç beden giyer?
oladabilirsin .d ama artık olamassın sen zaten şu an da olmuş vaziyettesin .dOlum neden olmayalım.. bu aşık olmayın demekle aynı şey 😭😭😭
50 çok mu ya en büyük beden kaç ki? 🤔Obezdir o 50 beden 🤣🤣🤣
Parildat bizi ustadheh bu şarkılar hep piskolojini,z
sizler artık parıldayan birer incisiniz .d
Medium genelde ama bazen kalıpları ufak oluyor Large deniyorum.Söylesene sevgilim aşk kaç beden giyer?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.