Kafam allak bullak zatensınava girmeden önce motorunu yakmak istemem ya, çonra üzülürüm :/
Kafam allak bullak zatensınava girmeden önce motorunu yakmak istemem ya, çonra üzülürüm :/
nvm, sınavında bol şanslar, geçersen bir kahve falıma da sen bakarsınPeki kahve falına nasıl gelmişti konu
Nvm nedir yaa şimdi kafam bulanıknvm, sınavında bol şanslar, geçersen bir kahve falıma da sen bakarsın
Pijamalı kahraman, lobiden bekleniyorsunuz.Nvm nedir yaa şimdi kafam bulanık
Off geçeyim de 2 kahve olsun
İlk yorumum dışının güzelliği içine vurmuş :d deseni gibi olmuş içi eve geçeyim bakacağımPijamalı kahraman, lobiden bekleniyorsunuz.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
birader valide hanıma almış, ben faydalanıyorum hihihiYalnız o ne kışkırtıcı fincan deseni ya şoo yandan bakınca banu Alkan diğer yandan sulukule
Çok net çıkmış, eve geçince bakayım
Teşekkür ederimÇok net çıkmış, eve geçince bakayım
biraz geç oldu, idare et bu seferlik.Teşekkür ederim
Teşekkürler @Mephobia bir de ayılınca okuyayım 😁@Chen
1. tabakta gladyatör kaskı var, miğfer. kimseye bahsetmediğin sadece kendine sakladığın çetin bir savaş içindesin. miğferin olması fakat alt bedenin gözükmemesi savaşta kırılgan
olduğunu gösteriyor. tabakdaki dairesel oval simge tam bir daire değil de daha çok kafa ve boyun bölgeni sarıp, arka tarafının açık olduğunu göstermesi ise auranla kaplı olduğunu ve
ruhsal olarak korunduğunu fakat arkanı sağlama almanı da gösteriyor. kısaca, ne kadar güçlü olursann ol, dik başlı ve direkt çatışmak yerine biraz da alttan su yürütmen, sana savaşta kazanımı getirir.
2. şölen alanı gibi bir yer. doğum günü partisi, gün toplantısı, kutlama vs. olabilir. saksıda bir çiçek ve o çiçeğe doğru yönelen sen. metafor olarak muhtemelen, çocuklara verdiğin
sevgi, değer ve önemi gösteriyor. tam karşısınnda ise kapalı kutu içerisinde küçük bir hediye, bu da verdiğin değerin karşılığınnı ileride alacağını ve sürpriz bir şekilde gerçekleşeceğini
gösteriyor. açık bir şey değil ve içerisinde nne olduğunu bilmiyorum. belki tek taş falan olabilir, bilemedim. altın falanda olabilir, hadi gene iyisin.
üstünde ise çiçeğe doğru gelen yayından fırlatılmış zehirli bir ok. senin çiçeğe karşı ilgini, sevgine hasetlik eden bir kişi tarafından gönderilmiş fakat silüet yok ve okun ucu yamulmuş.
pek işe yaramayan davranış stili var, sen farkında değilsin ama sanna isabet etse bile bir etkisi olmaz. karınca ısırığı gibi bir şey diye düşünülebilir.
bir de bumerang var. muhtemelen, zehirli oku gönderen kişiden gelme ve o bumerangta ona geri dönecek, fakat bumerang sana değil, çiçeğe gönderilmiş gibi.
4. burada 2. fotoğrafın devamı var. senin arkandan koşan birisi var ve çocuğun olabilir, saçından çekiliyor ve yanından gelinmesi istenmiyor. sen mutlu haldeyken yanında olmak isteyen çocuğu,
başkaları senden ayırmaya ve yanında olmamanı istiyor. ama yapışık ikiz gibisiniz, ayrılmanız pek mümkün gözükmüyor. bunu isteyen kişi insandan daha çok hayvana benziyor, pek yırtıcı değil daha çok
tavus kuşu gibi şirin gözüken birisi ve sen bunu göremiyorsun, oysa çok açık ve net bir şekilde çekiyor, farkında değilsin gibi.
6. dağ yolu var, yakın zamanda kısa vadeli yolculuk yapabilirsin. şehir içi gibi değil daha çok şehirler arası ziyaret gibi, hafta sonu kaçamağı gibi bilemiyorum. aaa dur, belki de bu yol, senin parkur yolundur?
değil mi? dur bakim. yol boş, ne senn ne de araba var. virajlı değil ve düz fakat bayır aşağı gözüküyor. bu da cemil meriç 'in dediği gibi zirvelerin uçurumları derin olur mahiyetinde, hedefine çabuk ulaşacağın anlamına gelir fakat!
sonuç seni pek mutlu edecek gibi gözükmüyor.. kalanını sen yorumla, benim dilim varmadı.
böyle bişeyler işte .p
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.