Konuyu carptirmayim ama : ) bence dünyanin en yakisikli erkekleri kolumbiyali : )
Yaṣlaninca en yasli ben olacagimestetil yaptirmadigim icin
saçlarımı gördün mü ? şikayet ediyor muyum ben![]()
dökülmedide bembeyaz oldu la, karizmatik ama yaşlıSen erkeksin yahisaclarin mi döküldü noldu? Olur o normal djsjsj
Abartılı makyaj hic yapmam.
Günlük makyaj uygularım.
Öz ve sade
dökülmedide bembeyaz oldu la, karizmatik ama yaşlıahha
dökülmedide bembeyaz oldu la, karizmatik ama yaşlıahha
Yoo estağfurullah .Yani en güzeli benim diyo hatunn :))
Yasli deyip durma kendine, DEGILSINN .p
Erkekler bu sac konusunda bence cok fazla takintili : )
e yani adama kel kafa yakışmıyor
zaten saça takıntılı olanlar, kel olduğunda çirkinleştiği için takıntı yapıyor![]()
Senin 3 aylıkta olsa bir kedin var artık çok çekici birisinmütevazi yaklaşıyorum, bekarlar ve yalnızlar var sırada![]()
Bazi adamlara Kel kafa yakisir.
Mesela saclar azaldiysa tamamen tras yapan adamlar.. Oldukca bakimli görünürler.
Gerci bir adami yakisikli yapan saci basi degil de Durusudur , kendine has tarzidir.
Tabi bana göre.
e yani adama kel kafa yakışmıyor
zaten saça takıntılı olanlar, kel olduğunda çirkinleştiği için takıntı yapıyor![]()
Senin 3 aylıkta olsa bir kedin var artık çok çekici birisinhepimize göre 3-0 öndesin
![]()
Senin 3 aylıkta olsa bir kedin var artık çok çekici birisinhepimize göre 3-0 öndesin
![]()
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.