Bir ilişkiyi bitirmek için doğru zaman nasıl anlaşılır?

Sadist misin?Karşındakinin en mutlu olduğu anı kollarsın
madem bitireceksin bari karşındaki iyi hissederken bitirSadist misin?
Yaniliosun bence..madem bitireceksin bari karşındaki iyi hissederken bitir
hem psikolojisi bitik olacak hem mutsuz olacak hem o an çaresiz hissedecek
Asıl sadistlik bu bence
Ben daha biten bir ilişkiyi anlamlandırabilen görmedimYaniliosun bence..
Karsidaki Mutluyken bitirmek ona cok aci verir..anlamdiramaz..kafayi yer.
Bitene kadar bir sürec yasanmis en azindan..bitis beklenen bir son olur kötü mutsuz giden bir iliskide.
Ebu cehil kalk büyüğün geldiKarşındakinin en mutlu olduğu anı kollarsın
Bitmesi gerekiosa bitmeli.Ben daha biten bir ilişkiyi anlamlandırabilen görmedim
Bitmesi gerekiosa bitmeli.
Yürümüyo ki..niye eziyet edilsin?..bazen bittikten sonra derin bir nefes alabildigini hisetmek, anlamdirabiliyor.
Insan daha cok aliskinliklarini degistirmekte zorlanir...yeni adim atmakta..bunu yapacagina, o yürümeyen iliskide kalmayi tercih ediyor..
Bir nevi self destroying...yazik
Ebu cehil kalk büyüğün geldi
Ben senden kötü müyüm ya jfjx pavyonda paraları ezen sen, keyfine bakan sen, sefa zevk içindeki sen, kızı aşık edip terk eden senseninle Felsefe yapmak eğlenceli de her konunun altını da felsefe ile kirletmeyelim
Hoş geldin Ebu ZirCehil
![]()
Büyüğün geldi diyince sanırım yanlış anladımBen senden kötü müyüm ya jfjx pavyonda paraları ezen sen, keyfine bakan sen, sefa zevk içindeki sen, kızı aşık edip terk eden sen
Ben ki bir garip masum insanım...
Teşekkür ederimNesi felsefe bunun ya hu?
Felsefe yapmak isteseydim, Platonun magara alegorisini örnek verirdim bu konuda.
Aliskanliklari birakamamak,ödünün kopmasi..korku.
Sen mutluyken birakmaya devam et.ddd
Frenk sanirim sen bize bir tecrübeni, kendi basina geleni anlatmak istedin.Büyüğün geldi diyince sanırım yanlış anladım
Teşekkür ederim
Hahahahahahahaben bu konu ile ilişkimi bitirmem gerektiğine karar verdim şu an![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.