Derinlik. Bir insanin yüzünü degil, zihnini merak etmeye basladiysam isim zor ; )
Hem aklımdan geçenleri bilsen de, sonra tovbe çek, sonra da dayın dayimdir de.
He he 😀
aşk ilişkimiz yoktu tamamen profesyonel bir ilişki idi o
La Fontaine'den masallar :)))gec bu bos laflari dermisimölsfk: )
bedeli neyse ödedim !aynen tarlalar gitti o profesyonel iliskiden sonra: ))
erkek diyince düşünmek gerek hepsini bir arada bulmak çok nadir .Dİnce düşünce ,nezaket, özveri, emek, sevecenlik, merhamet, disiplin, dikkat,zeka ,beceri, güç,eğlence ve her durumda benden 2 adım önceydi düşünüp organize edebilme yeteneği ....
Zihinsel uyum
Hem aklımdan geçenleri bilsen de, sonra tovbe çek, sonra da dayın dayimdir de.
He he 😀
😀😀😀Yersen dudjhdhshs
ne yemek var akşama ldnfmglkYersen dudjhdhshs
ne yemek var akşama ldnfmglk
Bence herkesin hayatında sayın gibi bir erkek olsa var yaaaa hayatı muazzam kolaylaşır ... Hem zaten erkekler hayatımızı kolaylastirmayacaksa niye varlar kiYa kac yildir, bak gündür demiyorum, yil diyorum, dayisindan bahsediyor... @Chen i tanidim taniyalu, dayim da dayim, insan merak ediyor hayran kaliyor :ddd masallah, bi nazar duasi mi okusak, cok övdük cicegimm
O zaman bir dayiyla tanışmanın vakti gelmiş, olmadı bir konferans filan görüşmesi ayarlayıp bir tanışmak şart artık :))Ya kac yildir, bak gündür demiyorum, yil diyorum, dayisindan bahsediyor... @Chen i tanidim taniyalu, dayim da dayim, insan merak ediyor hayran kaliyor :ddd masallah, bi nazar duasi mi okusak, cok övdük cicegimm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.