Soru Bir ilişkide sizi aşktan daha çok etkileyen şey nedir?

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Derinlik. Bir insanin yüzünü degil, zihnini merak etmeye basladiysam isim zor ; )

Duruş; mantıktan gelir. Mantık; düşünme yetisinin eseridir. Doğru düşünebilme sanatı; donanımın eseridir. Donanım; emekle olur.

Piraye

Altın Üye
İnce düşünce ,nezaket, özveri, emek, sevecenlik, merhamet, disiplin, dikkat,zeka ,beceri, güç,eğlence ve her durumda benden 2 adım önceydi düşünüp organize edebilme yeteneği ....
erkek diyince düşünmek gerek hepsini bir arada bulmak çok nadir .D

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bilemiyorum aşk sırasında hormonlar vs düşünmeye izin vermez ki bunu aklı başındayken yorumlamak aşka haksızlık olur.

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Ya kac yildir, bak gündür demiyorum, yil diyorum, dayisindan bahsediyor... @Chen i tanidim taniyalu, dayim da dayim, insan merak ediyor hayran kaliyor :ddd masallah, bi nazar duasi mi okusak, cok övdük cicegimm
Bence herkesin hayatında sayın gibi bir erkek olsa var yaaaa hayatı muazzam kolaylaşır ... Hem zaten erkekler hayatımızı kolaylastirmayacaksa niye varlar ki

Nepenthe

Platin Üye
Ya kac yildir, bak gündür demiyorum, yil diyorum, dayisindan bahsediyor... @Chen i tanidim taniyalu, dayim da dayim, insan merak ediyor hayran kaliyor :ddd masallah, bi nazar duasi mi okusak, cok övdük cicegimm
O zaman bir dayiyla tanışmanın vakti gelmiş, olmadı bir konferans filan görüşmesi ayarlayıp bir tanışmak şart artık :))

Üst Alt