Para önemli. Para zamanı da verir, aşkı da verir huzur da veriir
Realist kızlara bayılıyorum :)Para önemli. Para zamanı da verir, aşkı da verir huzur da verir
Bu oranı neye göre belirledin sende hangisi var?%65 para
%35 zaman olarak yorumlayabilirim
Bir ayda kaç kere yemeğe gideceksin toplam? Kaç date düşünüyorsun ve datelerin kaç tanesine hediye ile gideceksin? Yemek harici kahveye için ne kadar buluşuyorsun. Büyük birisin bunları hesaplayıp sevdiğin biriyle göz göze bakışmaya değer mi yoksa bunu hesap kitlemek olarak mı görürsün içsel muhasebesini yapabilirsin bence 😘Her ilişki iyi yada kötü ekonomik durumla alakalıdır
Masraflar bayağı ağır olduğundan böyle bir dengeleme yaptım
Yoksa sen her yemeği sana kitleyen biri ile ne kadar takılırdın
Pusuya yatmışMerakla bomba bir yorum gelmesini bekliyorum
Evet evet o benimPusuya yatmış
Hafta birgün yemeğe çıksan 10000Bir ayda kaç kere yemeğe gideceksin toplam? Kaç date düşünüyorsun ve datelerin kaç tanesine hediye ile gideceksin? Yemek harici kahveye için ne kadar buluşuyorsun. Büyük birisin bunları hesaplayıp sevdiğin biriyle göz göze bakışmaya değer mi yoksa bunu hesap kitlemek olarak mı görürsün içsel muhasebesini yapabilirsin bence 😘
Hesaplama aylık olarak2 kahveye 5000 veriyim beni ordan musalla taşına yatırırlar direk asdfgjk
Şöyle desene yav 😀Hesaplama aylık olarak
Hesaplama aylik2 kahveye 5000 veriyim beni ordan musalla taşına yatırırlar direk asdfgjk
Yoksa koç olsa dayanmaz 😀Şöyle desene yav 😀
Koç dayanır canım şimdi 😀Hesaplama aylik
Yoksa koç olsa dayanmaz 😀
Allah senin sevgiline sabır versin abi...Hafta birgün yemeğe çıksan 10000
Haftada bir de kahveye gitsen 5000
Ayda bir ikide hediye alsan 5000
Diyelim
Ortalama bı insan ne kadar maaş alıyordur sen yap matematiği
Kitlemek derken sadece Zaman kavramini göz önünde bulundurup para olmasada olur diyenler için konuştum
Ptarik olarak iki insanda çalışıyorsa bir gün biri öder birgün diğeri öder böylece Amani sevgi için satın almış olur
Haa okeysin yani? Kızın sülalesini götürmedi kız ve kendisi??? Nabeeeer 2 kişilikŞöyle desene yav 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.