Yaaa harikasın sen bu hususta. Muazzam hayal gücü:*
Yaaa harikasın sen bu hususta. Muazzam hayal gücü:*
Noter onaylı anlaşma olursa kabul ederim.Efenim aslan gelseydi vallah çierdim bu arada hee
Aslan yavrusu diyeli anlaşalım![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim ^^Yaaa harikasın sen bu hususta. Muazzam hayal gücü:*
Ya neye umut bağlayacaktın işte gözlerin görüyor gökyüzünü güzel bakarsan güzel görüyorsun hayal edersen kedi görebiliyorsun.Noter onaylı anlaşma olursa kabul ederim.
Bulutlara umut bağlar olduk![]()
Orkestra devam diyorsun😂😂😂
Bilmem Koyunlar gördüm çizdim sonra 2si dans etsin dedim biride uzaya çıksınOrkestra devam diyorsun😂😂😂
Düğün dernek kurulmuş 😂 bıralı @alcatrazBilmem Koyunlar gördüm çizdim sonra 2si dans etsin dedim biride uzaya çıksın![]()
![]()
![]()
Hiç bilmiyorum son dakika eline bira çizesim geldi aha dedim alcatrazDüğün dernek kurulmuş 😂 bıralı @alcatraz
Wiuww diye kim🤭🤭
Ocakta yemek vardı vallah hızlı hızlı çizdim
Ekli dosyayı görüntüle 9242
hiç bir şeye benzetemedim olduğu gibi çiziym dedim uçan gergedana benzedi 🚬
@Paeonia
bişe çizmedim ya bulutun kenarlarını çizdim işte değil👻 bu değil mi çizdiğin?
Ben minik bir pony görüyordum o büyük bulutta, bütün görselimi bozdun, artık göremiyorum jdjdjdjdEkli dosyayı görüntüle 9242
hiç bir şeye benzetemedim olduğu gibi çiziym dedim uçan gergedana benzedi 🚬
@Paeonia
pony ne atsana bakımBen minik bir pony görüyordum o büyük bulutta, bütün görselimi bozdun, artık göremiyorum jdjdjdjd
ya çok tatlışşş acil sarıya boyanası
ya çok tatlışşş acil sarıya boyanası![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.