Yaa şapşik sana sürpriz yapmıştım djdjjd
Yaa şapşik sana sürpriz yapmıştım djdjjd
Evet eveeeeeet evett işte böyle benzetmiştim ben nasıl çizemiyorum ki
aa şimdi gördüm anladım görünce mantıklı geldi :OEvet eveeeeeet evett işte böyle benzetmiştim ben nasıl çizemiyorum ki
İnstada gördüydüm bayıldım ya çok güzel mevzu varrrrrr
Telefondan yaptim, kalemim yok ama arkadasiminkini ödünc aldim bu sefer yoksa parmakla dhjsjss
telefon paint baya amatör
ha eskiden kullandığım photo filtre diye bir uygulama var onun fırça çeşitleri kolayıma geliyor onda da çiziyorm
oda amatör program paintten biraz daha vasıflı![]()
Ben pcde oturduğum için genelde kolayıma geliyorPaint degil yaa, telefonun normal edit programi djjdjs
sütun gibi kadın dedikleri bu olsa gerek:)Ekli dosyayı görüntüle 6996
Ağaç hanım giyin kızım öyle olmaz ayıp bir şey dedim ve yaz kreasyonu star parçasını giydirdim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben pcde oturduğum için genelde kolayıma geliyor
Küboo kulaktan kulağa diye bir çizim oyunu var onu oynamayılız ama en az 4 kişi lasım birilerini iknaedip oynasak olmaz mı![]()
Bir cümle veya işte mesela banka soyan aslan yazıyorsun senden sonraki kişi çiziyor bir sonraki tahmin ediyorbuluruz yaa , senin cevren benden genistir djdj konu acariz isteyen geliiir
Konu açmişti ama benim çizimim çok berbat fjdjbuluruz yaa , senin cevren benden genistir djdj konu acariz isteyen geliiir
Komik olcak işte herkes güzel çizse nasıl komik olcak chen chanKonu açmişti ama benim çizimim çok berbat fjdj
Sen çizince herkes kolay bilirKomik olcak işte herkes güzel çizse nasıl komik olcak chen chan![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.