Yeminle bayılıyorum kadına ılgıt ılgıt bilgi dolu. Keşke erkek olsam seni yiyerdimBu soru cok hoş.
1984 ü temsil eden Demolition Man
Peacemaker
Platoon
Im Westen Nichts Neues
Elysium
The Interpreter
Citizen Law Abiding
Matrix
I am Robot
Fight Club
The Zone of Interest
Aklima gelen bunlar..
Topicteki soru aslinda su olmaliydi sevgili Albatros;
"Sosyal elestiri" konusu olan filmler, sizi etkiliyor mu ya da, hangi "sosyal elestiri" konusu olan film siyasi/sosyolijik fikrinizi degistirdi?
Yukarda saydiklarim ya anti savas filmleri (pasifizm), ya da distopiyi konu alan eserler.
Sen beni yiey Flafim.Yeminle bayılıyorum kadına ılgıt ılgıt bilgi dolu. Keşke erkek olsam seni yiyerdim
ben yiyebilir miyimYeminle bayılıyorum kadına ılgıt ılgıt bilgi dolu. Keşke erkek olsam seni yiyerdim
matrix ve fight club'a ek olarak detachment da sayılabilir şahsım adına. he ek olarak bir de donnie darkoBu soru cok hoş.
1984 ü temsil eden Demolition Man
Peacemaker
Platoon
Im Westen Nichts Neues
Elysium
The Interpreter
Citizen Law Abiding
Matrix
I am Robot
Fight Club
The Zone of Interest
Aklima gelen bunlar..
Topicteki soru aslinda su olmaliydi sevgili Albatros;
"Sosyal elestiri" konusu olan filmler, sizi etkiliyor mu ya da, hangi "sosyal elestiri" konusu olan film siyasi/sosyolijik fikrinizi degistirdi?
Yukarda saydiklarim ya anti savas filmleri (pasifizm), ya da distopiyi konu alan eserler.
serpistir cicegimmatrix ve fight club'a ek olarak detachment da sayılabilir şahsım adına. he ek olarak bir de donnie darko
sevgili süreyya letterboxd hesabın var mı canım, takib ediymserpistir cicegim
Detachment de süper ya
Yoksevgili süreyya letterboxd hesabın var mı canım, takib ediym
sorun teşkil etmeyecekse seni takiblemek isterimYok
Ama inceledim simdi göz ucumla ve neden olmasin dedim?
Yüklijem
Biggiem cok tesekkür ederim beni buna yönlendirdigin icin..tam da böyle bir seye ihtiyacim varmis yasorun teşkil etmeyecekse seni takiblemek isterim
Yiben yiyebilir miyim
Nasıl ve ne yönde değiştin EmreHatırla Sevgili adında bir dizi vardı.
Onu izleyince değişmişti.
Ne boş işlermiş diye düşünmüştüm.
Bir de Erman Toroğlu’nun bir açıklaması vardı; “ Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli ve ben aynı üniversitedeydik. Ben kızlarla takılıp eğlenirken onlar sağ sol kavgası ediyordu, 60 yaşına geldik bakıyorum onlar hala sağ sol kavgası ediyor ben kızlarla takılıyorum” bu açıklaması efsane :)
Ülkücüydüm.Nasıl ve ne yönde değiştin Emre
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.