İşte aşk böyle bişey 3er 5er indirir seni merdivenlerden sonra çıkmaya mecalin kalmazYeaahh işte aşk iniyorum 3er 5 er

İşte aşk böyle bişey 3er 5er indirir seni merdivenlerden sonra çıkmaya mecalin kalmazYeaahh işte aşk iniyorum 3er 5 er
Bana hiç kimse 5 dk aşağı gel dememiştiiiiiii ağlıyorum şimdi teşekkür ederimİşte aşk böyle bişey 3er 5er indirir seni merdivenlerden sonra çıkmaya mecalin kalmaz
![]()
Üfff bu söylediğiniz şeyler kaç ay sürüyor gerçekçi olun 3-5 ay sürecek ilişkileri aşk diye kakalamayın artık 5 yılı bir devirin bakayım gözünün içine mi bakıyorsun aşağı in geliyorum mu diyorsun
5 yıl mı😅
5 yıla aşağı in geliyorum denmez ki😅
Hop şişt hadi denir 🤠
Nerde kaldın looo falan 😂
Nasıl kabasınız nasıl nasıl hep bu kadınlar işte 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.