Düşünceleriniz nelerdir?
oda yaşarken anlaşılıyor canımPeki gizli çapkınlar? Sonuçta herkes doğruyu söylemiyor, nerden bilebilirim hayatındaki insanları?
oda yaşarken anlaşılıyor canım
Çapkın olması sapkın olmasından iyi midir? Yoksa sapkın olması çapkın olmasından kötü müdür?
Siz daha iyi bilirsiniz tabiki kadın olmanızdan dolayı söylüyorum. Kadınlara karşı sapkınlık veya sapıklık daha fazla oluyor diye biliyorum. Gerçi benim bildiğim çok fazla birşey yok belki bu bilgim bile yanlış olabilir. Çapkınlık ile sapkınlık arasında çok bir fark yok; baş harfleri dışında.Her çapkın bi sapkın değil midir zaten
Başa gelince büyüyor harf. İçinde çok kullanılınca cümlenin küçük oluyor.@-a- minicik harfin neresi sapik olucak
Elleme bozacanBaşa gelince büyüyor harf. İçinde çok kullanılınca cümlenin küçük oluyor.
Siz daha iyi bilirsiniz tabiki kadın olmanızdan dolayı söylüyorum. Kadınlara karşı sapkınlık veya sapıklık daha fazla oluyor diye biliyorum. Gerçi benim bildiğim çok fazla birşey yok belki bu bilgim bile yanlış olabilir. Çapkınlık ile sapkınlık arasında çok bir fark yok; baş harfleri dışında.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.