Yahu niçin yalan söyliym canım benim
Emin ol bildiklerin bilmediklerinin yanında bir hiç....Her gay yumuşacık olmuyor Frenk neler öğrendim neler
naaber :) sen de mi gey leri merak ediyorsun....Aaa etiketlemissinnn
naaber :) sen de mi gey leri merak ediyorsun....
Ya her insan biraz bi degil midir?
Yasar yasamaz o ayri da.
Icinde anima iile animus güdüsü mevcuttur her 46 kromozom tasiyan spesye.
Ve bazen sevgiyi de, cinsellik ile karistiriyoruz.
Bizim kültürün lisans kullanisi da cok elverisli yani biseksuel olmaya.
Gelene gecene koyuyorlar.
Karga mı bunu yazan?
Evet... ayda 20 kere forumları bırakır... 23.45 hfhshdhshdhsh doğru yavrum... şaşırtmadı.... saati yaklaşıyor...Karga mı bunu yazan?
23.45’te gelir geri…
Ben buraya nerden geldim?
Bunu hicbir sey yenemez Mügem.
Lan bu kadınların bizi zorbalamasına sessiz mi kalacağız.. Toplantı yapalım, plan yapalım, tuzak kuralım..bizim ekibin erkeklerinin duygusal yoğunluğu...
balık ve yengeç topluğu...
allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır*Lan bu kadınların bizi zorbalamasına sessiz mi kalacağız.. Toplantı yapalım, plan yapalım, tuzak kuralım..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.