Frenk kendini kamuya adamis zeki adamsin bu benim aklima hic gelmedi.Buketi bir kişiye vermem ki Tek Tek Forumun Güllerine dağıtırım
@simbat kamu iyidir özel sektör çok acımasızFrenk kendini kamuya adamis zeki adamsin bu benim aklima hic gelmedi.
Bende kamuya mal olmak istiyorum
Yalnız kamu kamu olali senin gibisini gormedi...kamu seni kaldirabilirmi bilmiyorum. Hafi kaldirdi nadil indirecek aklimda deli sorular .. kamunun da isi zor ...@simbat kamu iyidir özel sektör çok acımasız![]()
Kamu nunda işi zor napiiimYalnız kamu kamu olali senin gibisini gormedi...kamu seni kaldirabilirmi bilmiyorum. Hafi kaldirdi nadil indirecek aklimda deli sorular .. kamunun da isi zor ...
Seviyolar demekki Allah her kesi sevdigine kamu şturtur ....Kamu nunda işi zor napiiim
Ben de düştüm bir kere işte Kamuya aldılar beni başlarına bela![]()
AminSeviyolar demekki Allah her kesi sevdigine kamu şturtur ....
Buketi bir kişiye vermem ki Tek Tek Forumun Güllerine dağıtırım
Rejaaa ederim efenim@simbat çok mersi
Sende yeğenini şap şap öp benim yerimeaiyy yeğenim hep meşe palamuduna neşe palamudu der çok ayrı sevimli geldin 🥰
benden de sana gelsin 🌺✨
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.