Soru Bir Bayram Klişesi Söyle

SatanistKesenKedi

Altın Üye
Amcalar arasında çıkan mal kavgası 😁 her bayram mı olur ağğbii

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Bayram sofraları 🍉🍖🍗🍗🥘🍳🥚🍟🧆🥙🍔🥓🍟🌯🍿🥗🍝🍠🍢🍣🍛🍜🎂🍰🍪🥠🍩🥠🥮🍨🧁🥧🥧🍰🥡🍦🍧🍤🍙🍘🥣🍲🥪🌮🌮🌭🧀🍖🥐🍞🥯🧇🥞🥨🧅🥬

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
@forumtutkunu cumun elit ve zengin tabağında neler oluyor bayramları kızılcık tozuna belenmiş çibörek olabilir. Ahh uzatmalı yarim kaç yıl oldu sana feriştahla Mükremin çıtırın aşkı gibi yanığım sahi kaç oldu bu forumdayım o barfiks çekmekten kas yapmış parmağınla yaz bana :p

forumtutkunu

Elmas Üye
@forumtutkunu cumun elit ve zengin tabağında neler oluyor bayramları kızılcık tozuna belenmiş çibörek olabilir. Ahh uzatmalı yarim kaç yıl oldu sana feriştahla Mükremin çıtırın aşkı gibi yanığım sahi kaç oldu bu forumdayım o barfiks çekmekten kas yapmış parmağınla yaz bana :p
Sen varya herkese çok rahat yürüyorsun . Pumpkin hocam senden daha hızlıydı 😀 seni nasıl sevmiyorlar 😀 çünkü evli misin . 😀 emekli maaşını alıp halen çalışıyor musun 🤪

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Sen varya herkese çok rahat yürüyorsun . Pumpkin hocam senden daha hızlıydı 😀 seni nasıl sevmiyorlar 😀 çünkü evli misin . 😀 emekli maaşını alıp halen çalışıyor musun 🤪
Sana öyle aşığım ki ringimin dövüşçüsü, badem götlüm pumpkini bırak artık ben yıllardır peşindeyim vefasızlık mimarı sevgilim. Bendeki güvene bak sen takma dişimin su dolu kutusunu yalnız sana emanet ederim güvene zoomla güvene

Üst Alt