- Katılım
- 1 Mar 2020
- Mesajlar
- 3,909
- Tepki puanı
- 1,449
- Puanları
- 113
- Yaş
- 30
- Cinsiyet
- Erkek
buna cevabım muhtemelen masanın görece kalabalık olması. spesifik bir nedenim yok sanırımNeden peki
buna cevabım muhtemelen masanın görece kalabalık olması. spesifik bir nedenim yok sanırımNeden peki
buna cevabım muhtemelen masanın görece kalabalık olması. spesifik bir nedenim yok sanırım
bazı şeyler düşünülemiyor o anKeşke yer değiştirseydin değer verip güzel bir jest yapmışsın ama keyif alamamışsın , üzüldüm 🥲
Rkfkpfktpgpt of ya neler yaşadık 🤣Ayy Covid varken ne güzel hasta gibiyim diyordum, aman aman gelme diyorlar -.-
Biri tavuğumuza kış dedi, diğerinin gözünün üste kaş vardıŞu bahanelerin neler için bahane olduğunu da yazın da bari aydınlanalım..![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.