Alkışlamak istedim ama beğen emojilerinde alkışlamak yoktu Güzel bir bakış açısıO bir anda değildir. Damla damla birikmiştir. Son damlada taşmış. Aklı havada olana bir anda gibi hissettirmiştir.
aslında böyle huyum vardır ama bunu nefretle ilgili görmüyorum. herhangi bir duygu beslediğin her türlü senin içinde saklı kalır, ama silikleşen şey anca silinebilir... bu duygunun sevgi ya da öfke olması bişeyi değiştirmiyor
Çok güzel yaparım çok iddalıyım tarif verebilirimEn sevdiğim yemek taze fasulye
Eline sağlık şekerim daha yeni yaptım bu akşam :)) küp şeker atıyor musun içineÇok güzel yaparım çok iddalıyım tarif verebilirim
Yoo 2 yemek kaşığı toz şeker koyuyom 🤣🤣🤣Eline sağlık şekerim daha yeni yaptım bu akşam :)) küp şeker atıyor musun içine
Silmek hadi kolay diyelim yapılanı nasıl unutuyorsun şekerim 😢Ben siliyorum artık ya eskisi gibi kalbimin içinede almıyorum pek silmesi zor olmuyor
Çok tatlı olmuyor muuuuuuuYoo 2 yemek kaşığı toz şeker koyuyom 🤣🤣🤣
Dolmalık biberde koyuyom
Gizli silahım bu 🤣🤣🤣
Yapılanı yapan düşünsün ben napıym kiSilmek hadi kolay diyelim yapılanı nasıl unutuyorsun şekerim 😢
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.