Bilgisayarınızda Gördüğünüz ve Sizi En Çok Korkutan Sorun Neydi?

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Yıllar önce başıma gelmişti. Disk temizleme nedir bilmeden temizlensin diye basmıştım o "Tamam" düğmesine. Sonradan tüm çizimler, yazılar, fotoğraflar, hepsi gitmişti. Hala hatırladıkça utanırım.: ))))

Sizin nedir?

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Ekran kartım yanmıştı oyun oynarken birden ekran cız cız edip gitti ilk başta ekran kartı olduğunu anlamdım tabi o an... Sonrasında onboard yapıp çalıştırınca anladım ekran kartını yenilemek sorun değildi ama bütün parçalar birbirine uyumlu olmadan çalışmıyor benim bilgisayarda eskiydi o yüzden bütün kasayı komple yenilemem gerekiyordu bende ekran kartını tamir ettim........

CaT

🎈
Board Admin
Yillar önce suanki gibi dizi siteleri girla yoktu, Desperate Housewives izlemek icin müstehcen reklamli sitelere giriyordum bir gün laptopu bir actim, direkt kitlenip hep o reklamlardan geldi ve hic bir sey yapamiyordum... 250€ yatırın, Laptopunuzu kurtarin falan diye bildirim geliyor... yaşım genc elim ayagima dolandı aç kapa yapiyorum degismiyor.. en son utana utana mecburen babama söylemek zorunda kaldim.. bir hafts oturma odasina girememistim

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
250 Euro mu? bir daha böyle bir şey yaşarsan gel ben 200 Euro ya hallederim.

• Sad
Tepkiler: CaT

alcatraz

🍻
Elmas Üye
bi keresinde oyuna kendimi kaptırmış, kaybetmiştim hırsıma yenik düşüp tekme atmıştım. hdd çalışmayı durdurmuş pc kitlenmişti.
küçüktüm o dönem ve o travma bana yetti elimdeki tek oyuncagım oydu cünkü.
artık kasa vurmayı kestim. arada bi masaya vuruyorum alksdsa

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Mavi ekran.
Kodun fotosunu çekemeden gitmesi.
Kodu bilmediğim için hatanın yazılımsal mı donanımsal mı olup olmadığını anlayamamak.
Lanet.

forumtutkunu

Platin Üye
Online oyun oynarken masaüstü PC mi pek kapatmazdım. Bir gün temizlemek için kasayı açtığımda güç kaynağının bazı yerlerinin sıcaktan resmen eridiğini çalışırken kıvılcımlar çıkardığını görmüştüm :honk: teknik servisin korktuğu şeyse ne kadar da temiz bir kasa demeleri olmuştu :honk:

Son düzenleme:
  • Sırıt
Tepkiler: CaT
Üst Alt