yiaaaaBen de aynısını düşünüyorum çok tatlısın
Hangisi hakkında aynısını düşünüyorsunuz? Düşüncedeki özne hanginiz?Ben de aynısını düşünüyorum çok tatlısın
Senin çok tatlı olduğunu düşünüyorum 🍬 sakla bunu yersin sonra tadın azalmasınHangisi hakkında aynısını düşünüyorsunuz? Düşüncedeki özne hanginiz?
nası yaaa ben üstüme alınmıştımmSenin çok tatlı olduğunu düşünüyorum 🍬 sakla bunu yersin sonra tadın azalmasın
Estağfirullah ne tatlılığı.Senin çok tatlı olduğunu düşünüyorum 🍬 sakla bunu yersin sonra tadın azalmasın
Sen de az tatlı değilsin heeee bıyık altından esprilerYalnız öyle yazınca direk kabullendik, hiç sorgulamadan.dddd
İyi niyetimden şüphe etmeyecek kadar uzun süredir aynı ortamda takılıyoruz.: ))Sen de az tatlı değilsin heeee bıyık altından espriler
Çok tatlısın manasında kullandım 2 olumsuz kelime bir olumluyu oluşturur belki de anladın ama yanliş anlaştirip Ramazanda kırmak istenedim böyle yapınca iyice kötü sanki açıklamasaydım Yaa üfİyi niyetimden şüphe etmeyecek kadar uzun süredir aynı ortamda takılıyoruz.: ))
beni satsak tüm organlar falan bu kadar etmem yaa@pumpkin sen tatlılardan en çok aşağıdaki tatlı dansın.
Kahramanmaraş'ta bir pastanede altın tepside yapılan bülbülyuvası ve baklavanın fiyatı dudak uçuklattı. Altın tepside baklava 2.5 milyon, bülbülyuvası tatlısı ise 500 bin liraya satılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 5584
Onlar tatlı değil en tatlı en şirin sensin pumpkin![]()
Bak gör ne kadar form için değerli ama insanlık için görmezden geliniyorsun. İnsanoğlu senı kesfedince her şey için senden özür dileyecekler.beni satsak tüm organlar falan bu kadar etmem yaa
o neymiş öyle![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.