Hala iyi misin?henüz gördüm, geç cevap için özür dilerim. Dün de iyiydim, umarım bugün de iyi olurum. Merak edip soranlara teşekkür ederim.
bir takım bişiler olursa çok daha iyi olabilirim sanıyorum, teşekkür ederim sevgili fılafi.Hala iyi misin?
İçine sevgi kattığımız baklavadan uzatsak?bir takım bişiler olursa çok daha iyi olabilirim sanıyorum, teşekkür ederim sevgili fılafi.
Bugün pek iyi değilim maalesef sevgili Chen, teşekkür ederim ama.@Biggie nasılsın seni merak ettim
Neyin var çiçeğimBugün pek iyi değilim maalesef sevgili Chen, teşekkür ederim ama.
Bir takım düşüşler yaşandıNeyin var çiçeğimhasta misin
ben görüştüm kendisi ile, şu sıralar daha iyiymiş.@Biggie'den haber alan var mı, iyi mi?
Ne durumda?
Oh, içim rahatladı.ben görüştüm kendisi ile, şu sıralar daha iyiymiş.
Güneş hemen düzeltti. sorun yok bro
Hoi hoii temmeeeeeeee konoyarraa bagayyarrooo@Küboo @ivan divandelen antebteyim, iyiyim. Teşekkür ederim çiçeyimler.
@Xasthur sürmezsen tanrıtanımaz değilsin xd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.