buralardayım, girip bakınıyom. benlik bişi olmayınca çıkıyom
Üzdü.. ama iyi olmana sevindim.
buralardayım, girip bakınıyom. benlik bişi olmayınca çıkıyom
mütüş içten teşekkürlerimi sunuyorum sana sevgili kübooooÜzdü.. ama iyi olmana sevindim.
Birinci kadar salladı diyen arkadaşlarım var![]()
Adanada bir arkadaşım nigde de 1 antalyada 1 hepsi sallanmış baya hatta biri ile seslideydik baya sesler geldi evden çıktı. Çok üzgünüm valla stresten üzüntüden kafam yarım yamalak çalışıyor artıkAdana da hissedilmis diyorlar![]()
En acısı hiç bir yardım yok diyorlar eve geri giriyorlar battaniye su sigara atıştırmalık yer yaptık evde diyorlar. Yatıp bekleyeceklermiş.
Sen hiç unutamadın bu kızı Hee iz birakti sendeİşin tuhafı kero egosuyla esip gürlemeden duramaz, onun da sesi çıkmıyor forumda
Maraş depreminde ilkinde sabaha dek bekleyen tanıdığımız çok üşüyüp geri evine girmiş çocukları ile birlikte bir bardak çay içip de ısınalım diye
Herkes girmeseydi ölmezdi diyor ama
O haftaki soğuk bambaşkaydı insanlar ne yapsin yani nereye siğinsin mecburen geri giriyorlar evlerine, nerede kalacaklar 🚬
Bir huzurlu uyku uyuyamazlar ama en azından ısınırlar biraz
Allah yardımcımız olsun
Kuyruğu dikeyim chen, kerodan bana sevgi yok 🤓Sen hiç unutamadın bu kızı Hee iz birakti sende
Başınız sağ olsun.Maraş depreminde ilkinde sabaha dek bekleyen tanıdığımız çok üşüyüp geri evine girmiş çocukları ile birlikte bir bardak çay içip de ısınalım diye
Herkes girmeseydi ölmezdi diyor ama
O haftaki soğuk bambaşkaydı insanlar ne yapsin yani nereye siğinsin mecburen geri giriyorlar evlerine, nerede kalacaklar 🚬
Bir huzurlu uyku uyuyamazlar ama en azından ısınırlar biraz
Allah yardımcımız olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.