adanadayım bir süredir, depreme de burada yakalandım.Sen bayadir yoksun, merak ettim ama hic sohbetimiz olmadığından sormaya cekindim.. suan kendime şaşırıyorum, ben ve cekimmek?
Neyse.. sen deprem böglesindemiydinnasilsin? Nasilsiniz? Ailen nasil?
adanadayım bir süredir, depreme de burada yakalandım.
çok şiddetliydi ve de çok uzun sürdü, baya korktuk lakin şimdi daha iyiyiz çok şükür. teşekkür ederim.
ayrıca, aşk olsun yahu niçin çekiniyorsun sevgili kübo.
eski hareketlilik yok diyebilirim kesinlikle.Iyi olduguna cok sevindim..
burda adana dan bir arkadasimiz daha var, @rick .. Ondan da duymustum, cok korkunç olmus adana..
Hâlâ hayalet sehirmi?
evdeyiz kanka, ilk gece dışardaydık sonraki gece eve geçtik.@Biggie Çok geçmiş olsun kardesim. Şuan nasilsin nerde kalıyorsun
Çok geçmiş olsun. Ben yeniyim biraz haliyle kim nerede oturuyor bilmediğimdenadanadayım bir süredir, depreme de burada yakalandım.
çok şiddetliydi ve de çok uzun sürdü, baya korktuk lakin şimdi daha iyiyiz çok şükür. teşekkür ederim.
ayrıca, aşk olsun yahu niçin çekiniyorsun sevgili kübo.
Yiağğ bak Bi de gece gece uyanmiş da aklına @Biggie düşmüş gelmiş sarilmiş 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.