![]()
Bu pıtırcık
neden sölemediniz olm, dönenip durdum o kadr evlenmek istiyorum bekarım aşırı bekarım diyeeMalum olunmuştu evleneceğin, sana söylemedik![]()
Danişan dağ aşarmiş @ivan divandelen eniştemin zevki de güzelmiş bir erkeğin böyle şeyler hakkında fikir sahibi olması bana çok ince geliyor nedense minnak narin kelebek kanadı gibi bir ruhu var demek ki aslanla kelebeği harmanlamiş ve dengelemişEvet alçıdan kalıplarını döküp sonra boyuyorum
Hep düz boyuyordum ama ivan bey renkleri karıştırmam konusunda destekleyince 4 renk elde ettimpeteğin üstündekiler. Ortadaki mavimsi ivan beyin eseri diğerleri bana ait
![]()
Ellerine sağlık, harika olmuşlar. İyi fikir :)Arkadaşlar malum devir ekonomi devri diyerekten şöyle bir çalışma yaptım 💅 bunları kaktüsleyip nikah şekeri niyetine dağıtcam, nası fikir
![]()
Gelinim olur musun.? ))))Düğünden önce bekarlığın son günleri diye parti
Düğün günü zaten malum
Düğünden sonra after party
Aynı yüzlerle 3 kere partilemek açıkçası bana da mantıksız geliyor. Ziyadesiyle lüzumsuz harcamalar. Çok klasik gelebilir ama ben sade bir nikahtan sonra onlara ayıracağım parayı güzel bir geziye harcama taraftarıyım.
Söz konusu sen isen amcanın oğlu bile olabilirim mxbxbxbGelinim olur musun.? ))))
Evlenek miDüğünden önce bekarlığın son günleri diye parti
Düğün günü zaten malum
Düğünden sonra after party
Aynı yüzlerle 3 kere partilemek açıkçası bana da mantıksız geliyor. Ziyadesiyle lüzumsuz harcamalar. Çok klasik gelebilir ama ben sade bir nikahtan sonra onlara ayıracağım parayı güzel bir geziye harcama taraftarıyım.
Fotoğrafın yrısını filigranınız kapladı eyy zalim hayat cjdkdjskSew olak mı?
Ekli dosyayı görüntüle 6794
Olak hadi. Şimdi ne yapmamiz gerekiyorSew olak mı?
Ekli dosyayı görüntüle 6794
Tamam olduysak tanışalım hadi aösjskdjsOlak hadi. Şimdi ne yapmamiz gerekiyor
Garaon veda partysini iki yap sennTamam olduysak tanışalım hadi aösjskdjs
Bu terste bi işlik var diye sorgulamayalım hiç tabi sevgili sew’im jclskflskfGaraon veda partysini iki yap senn
tanisalim tanismadan olmaz tabi 😁
kitabin ortasindan girince hersey cok karmasik oluyor ama belki de dogru olan budur heeee
Aslında biraz aptalca davranmanın kimseye bi zararı olmaz gibi. Azıcık da biz aptallığın mutluluğundan tadalım yaEvet ya ne geldiyse basimiza hep "neden" dedigimiz icin. Bundan sonra "neden" diye sorgulamak yok cahillik mutluluktur 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.