Soru Bebek Yaparken Cinsiyeti Nasıl Ayarlarsınız?

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
63366312.jpg

Bebek yapmış olanlar cevaplarsa sevinirim :)))

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Bazi kaynaklarda, isin (burada tam olarak ne yazacagimi bilemedigim icin iş kelimesini kullaniyorum) klasik pozisyonda gerceklesmesi gerektigini yazar.
Yani misyoner.Bir misyonu var diye galiba diye de bir sacmalik atayim ortaya da..tam olsun.
Bu pozisyonu anlatmama gerek yoktur diye düsünüyorum cünki bu forum o konularda professör.

Siyah

Bronz Üye
Bazi kaynaklarda, isin (burada tam olarak ne yazacagimi bilemedigim icin iş kelimesini kullaniyorum) klasik pozisyonda gerceklesmesi gerektigini yazar.
Yani misyoner.Bir misyonu var diye galiba diye de bir sacmalik atayim ortaya da..tam olsun.
Bu pozisyonu anlatmama gerek yoktur diye düsünüyorum cünki bu forum o konularda professör.
Rivayete göre misyonerde geçen süreye göre ikiz, üçüz ve daha fazlası olabiliyormuş.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bir yakınım için hasta ziyaretine gitmiştim. Hastanede kavga çıktı, adam nasıl bağırıyor. Cinayet var herhalde dedik... Karısına kızıyormuş neden kız bebek doğurdun diye. Zavallı kadın... Demek ki gerçekten cinsiyetin belirlenebildiğini düşünen kitle var

seda29

Gümüş Üye
O an babadan X ve Y olayı var işte okulda öyle anlatıyorlardı.
Hangisi denk gelirse öyle tutmuş oluyor.
Ama tabi yine önceden bilinemez.
👍🏻😄😂😅🤠🤣

seda29

Gümüş Üye
Erketen gelen sperm hücreleri de ya “X ya da “Y” kromozomu taşırlar. Dolayısı ile yumurta eğer “X” kromozomu taşıyan bir sperm ile döllenir ise doğacak çocuk kız (“XX”), eğer “Y” kromozomu ile döllenirse doğacak çocuk erkek (“XY”) olur.

buna göre demekki oğlum böyle oldu🤠🤭

Üst Alt