Mantıklı hamle, ben küsmeden önce iltimas veriyorum tüm kredileri bitirince artık yapacak sey kalmiyorben kimseyle küsmemmm
direkt siler, varlığını reddederimm![]()
Mantıklı hamle, ben küsmeden önce iltimas veriyorum tüm kredileri bitirince artık yapacak sey kalmiyor
Hocadan fetva almak lazım ben de Müslümanim ama dinimin acemisiyimKırgınlıklar da sayılıyor mu? @Chen hanım
Tamam o zaman bayramdan sonra fetva almaya çalışayım.Hocadan fetva almak lazım ben de Müslümanim ama dinimin acemisiyim
online durumunu ondan mı kapattın jdhsjehseh ölüme giriş vol128327Ölü taklidi yapabilmeyi çok isterdim
Hayır gizli olmak işime geliyor şuan Sjsssjonline durumunu ondan mı kapattın jdhsjehseh ölüme giriş vol128327
kimden kaçıyorusun fjdhdhdHayır gizli olmak işime geliyor şuan Sjsssj
Hiç kimseden şurada kim var sanki Ahmet ağa Mehmet ağa Hayriye Sabriye himmet ağa bayram emmi Sjsjssjkimden kaçıyorusun fjdhdhd
olm çok dogru vjdbfbsbsHiç kimseden şurada kim var sanki Ahmet ağa Mehmet ağa Hayriye Sabriye himmet ağa bayram emmi Sjsjssj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.