Bu sarki olmamisdiyecegim bukadar @Armin
allah çarpmış kadını taşa çevirmiş, sen şarkıya mı takıldın 🤪
Yüzü de güzel bence 🤣
Bende açılmadı..
Bayram sekeri mi atiyoruz buraya böyle, öyleyse bende acarim bi baslikyarisirlar
getir bir bayram şekeri at, cavill abimle dolar buralar
neyse tamam seni atmicam, baska birini bulcam![]()
ifşa yoook 🤣
İkinci kez izledim yine yüzünü göremedim. Gözüm başka yerlere kaydı çünkü. Neyse başka konuya geçeyim.allah çarpmış kadını taşa çevirmiş, sen şarkıya mı takıldın 🤪
Yüzü de güzel bence 🤣
Bende de 🤣Bende açılmadı..
İkinci kez izledim yine yüzünü göremedim. Gözüm başka yerlere kaydı çünkü. Neyse başka konuya geçeyim.
Kusur bulacaz ya 🤣🤣 halbuki yüze bakan yok 🤣🤣
Yüzüne ben de dikkat etmedim biz göremediysek @Armin yüxüne baktı mı gerçektenİkinci kez izledim yine yüzünü göremedim. Gözüm başka yerlere kaydı çünkü. Neyse başka konuya geçeyim.
Yüzüne ben de dikkat etmedim biz göremediysek @Armin yüxüne baktı mı gerçekten
Ya da armin kaçinci kez izledikten sonra yüzünü farketti 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.