Kara kedi görünce sacını cekmek gerekiyormuşşş
Al iste bir inanc daha yüklendi, bunu ben de bilmiyordum 🚬
Kara kedi görünce sacını cekmek gerekiyormuşşş
Tahtaya vuruyorum.s
Agaca caput baglarim.
Kuyuya para atarim.
Nisan yagmuru suyu toplarim.s.s.
Mum yakinca asal sayi miktarinda olmali misal 1 3 5 gibi..
Alistik birbirimize...Hayatin zor bebitom
bi görsem dalacağım zaten evimin enerjisinin içinden geçiyorsunuz diyeYa geldilerse şekerrr![]()
Bunu küçük amcam çok yapmış ya, kardeşimin, kuzenimin vs kim dogduysa ağzına tukurmus kendisine benzesin, huyu kendine çeksin diye ))Bebegin agzina tükürmek, kendisine benzesin diye... o nasil bisey yaa
Bunu küçük amcam çok yapmış ya, kardeşimin, kuzenimin vs kim dogduysa ağzına tukurmus kendisine benzesin, huyu kendine çeksin diye ))
Fakat şöyle bir gerçek var ki hepsinin huyu filan kendisine benzedi
Bunu küçük amcam çok yapmış ya, kardeşimin, kuzenimin vs kim dogduysa ağzına tukurmus kendisine benzesin, huyu kendine çeksin diye ))
Bu mavrayı ilk hangi pezevenk salladı acaba, hep merak etmişimdir sisterim.Gece sakız çiğnenmez çiğnenirse ölü eti çiğnenmiş sayılır..
Ev kapılarını sirkeyle silmek![]()
Ne duyduysan doğru duymuşun :))Kayserililerden duymustum zaten 🤣😄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.