+18 Başligi Çok Uzun Diye Soramadigim Soru

Neşe Palamudu

Platin Üye
https://www.forumsal.org/konu/size-gore-insanin-cinsiyet-bilincinin-kaynagi-nedir.27228/

Linikini açık olarak bıraktığım arkadaşımızın sorusundan esinlenip başka soruya kaydı aklım ama başlık çok uzun gelecekti toparlayamadim

Sorum şu:
Ben bunu nasıl cümle yapacaksam ....

Hani cinsel tercihi şöyle böyle olan insanlar var ya eğilimi değişti, sonradan karar verdi kendini öyle hissetti ,hormonları böyleydi normal ilişki yaşarken diğer türlüsünü deneyip o şekilde daha iyi geldi bla bla deniliyor ya haniiii
Bu erkekler ergenliğe girerken daha çok ruyalanma yolu ile hormonları kıpırdadıgında da kendilerini başka erkekle mi görüyor rüyasında ? Evet soru bu , bununla başlık yapamazdim daha kısa haliyle nasıl soracaktım bilmiyorum.

Not sadece merak sizin fikrinizi merak ediyorum inşallah gay olmam

Hiçsel

Bronz Üye
Cinsellik hiç şekillenmeye başlamamisken öğrenilir bana göre anne baba figürü olarak model var önümüzde

Psinoza

Altın Üye
yönelimi palamutun deyimiyle "şöyle böyle" olan ve fiziksel uzuvlarda ortaklaştığım bir cinsin beni hülyalanmasını katiyen istemem, hoşnutta olmam...
öfkelenirim.
kadınlara serbest.

Garga

Altın Üye
İnsanın cinsiyet bilinci kaynağı ALLAH'tır kanka... Anne annelik hissini çocuk doğunca mı alıyor sence... Biraz derin düşünmek gerekir

Üst Alt