@-a- için 15 lira sorun değilyerine vermidon veya panadol extra içebilirsiniz tablet olarak. aynı etken maddeli ilaçlardır. gripine bir adetine 15 tl vermenize gerek yok.
Nasıl yutulur bu şey
@-a- için 15 lira sorun değilyerine vermidon veya panadol extra içebilirsiniz tablet olarak. aynı etken maddeli ilaçlardır. gripine bir adetine 15 tl vermenize gerek yok.
Oral yolla bol su ile.
Sonra şu yankılanıyor mu kulaklarında Aziz Türk MilletiAynı fikirde olmayan herkes çapulcu,sürtük,müsvedde ve benim hatırlamadığım niceleri.
Hocam şimdi yerine içmek değil. Amaç o hapın nasıl içildiğini merak ediyoruz. Boğazımıza tıkanıp kalmaz mı? Nefes almamızı engelleyip boğulmamıza sebep olmaz mı?yerine vermidon veya panadol extra içebilirsiniz tablet olarak. aynı etken maddeli ilaçlardır. gripinin bir adetine 15 tl vermenize gerek yok.
Diğer yolla tüketmeyi tercih etmeyiz hocam.Oral yolla bol su ile.
Olmamış demekki şimdiye kadarHocam şimdi yerine içmek değil. Amaç o hapın nasıl içildiğini merak ediyoruz. Boğazımıza tıkanıp kalmaz mı? Nefes almamızı engelleyip boğulmamıza sebep olmaz mı?
@Fluffy
Doktorlara saygı duyamayan hiç kimseye saygım yok.Sonra şu yankılanıyor mu kulaklarında Aziz Türk Milleti
Biz hiç layık değil miyiz böyle seslenilmeye @nunu besleme gibi davranılıyor hissi geliyor bana
Mazejik 50 tl olmus la 🥲Oral yolla bol su ile.
Ağrı kesici vs gibi ilaçlar için doktora gitmemek EKONOMİK olarak daha mantıklı sigorta bir işe yaramıyorMazejik 50 tl olmus la 🥲
@-a- bey demek ki olduğunda düşünürüz diyor tıp da Allah'a emanet diyebilirizOlmamış demekki şimdiye kadar
Belde venüs çukuru varmış bugün öğrendim.Betonu tahmin ettiğimiz yere mi yoksa?
Ama sen sevmişsin galiba bel gamzesini nasıl olur da bugun öğrenirsin Serdar Ortaçın göbek deliği zeytin faslında mı kaldınız siz elalem venüs gamzesinde süt içiyor süt şifalidirBelde venüs çukuru varmış bugün öğrendim.
Tahmin ettiğin yer benim tahmin ettiğim yerle aynıysa yetmez dökülecek olan şey. Ama farklı yerleri tahminleştiysek bilemiyorum yani.
Ben çoook gerilerde kalmışım sanırım, yok sevmedim bel gamzesini. Çekici gelmedi. İtici de gelmedi.Ama sen sevmişsin galiba bel gamzesini nasıl olur da bugun öğrenirsin Serdar Ortaçın göbek deliği zeytin faslında mı kaldınız siz elalem venüs gamzesinde süt içiyor süt şifalidir
Size kalmiş ne içmek istersenizBen çoook gerilerde kalmışım sanırım, yok sevmedim bel gamzesini. Çekici gelmedi. İtici de gelmedi.
Orada içtikleri süt yine aklımıza gelen süt mü?
Varsa bi bardak su içerim. Bardak büyükse.Size kalmiş ne içmek isterseniz
Valla bugünde öyle yaptım.Ağrı kesici vs gibi ilaçlar için doktora gitmemek EKONOMİK olarak daha mantıklı sigorta bir işe yaramıyor
SGK primlerini şirketten talep etsem ek iş kadar gelirim olur heralde 🙂Valla bugünde öyle yaptım.
76 tl ilaç sordum yazdırsam nolcak yüzde 80 diyorlar ama yüzde 80 değil dedi kağıt ücreti zar zurt muayne ücreti derken 20 25 tl fark kalıyor gidip sağlık ocağında sıra beklememe deymez.
Boşa sigortalıyızz...
Ancak bazı tahliller ciddi hastalıklar vb için gidilmeli devlet hastanesi için de randevu bulmak zulum bu yüzden özelciyizValla bugünde öyle yaptım.
76 tl ilaç sordum yazdırsam nolcak yüzde 80 diyorlar ama yüzde 80 değil dedi kağıt ücreti zar zurt muayne ücreti derken 20 25 tl fark kalıyor gidip sağlık ocağında sıra beklememe deymez.
Boşa sigortalıyızz...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.