evet neden şaşırıp algı yaratıyorsun şuvan frith .))
Daha çok transhümanizm temalı filmler seversin diye tahmin ediyordum ben.Ama sevindim.Bu ara da film tavsiyen olursa izlerim.Zira bugün hayli zamanım var.
evet neden şaşırıp algı yaratıyorsun şuvan frith .))
sezercik yawrum benim filmini izleyebilirsin sjsjjsDaha çok transhümanizm temalı filmler seversin diye tahmin ediyordum ben.Ama sevindim.Bu ara da film tavsiyen olursa izlerim.Zira bugün hayli zamanım var.
Reklam 🤣Önce böyle basladi Ekli dosyayı görüntüle 9326
izlerken içim parçalanıyor ah sezercikUlan eskinin bebeleri de pek gaddarmış.Başka tavsiye alalım. ahajaj
Wolf of wall street te aşık olmuştum benSkandal filminde cidden çok etkilendim bu kadından ben.
Var canım. Hatta izlemeye gelenler pembeli kombin yapıyorlar. Bugün çocuğun teki de pembe şort giymiş.bunu izleyen var mı gerçekten?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.