xncbdhdhd hadi daaaa fhdhdh
Söyleyemem utandim lhsjsjs
xncbdhdhd hadi daaaa fhdhdh
Gece yatmadan önce kremle ayaklarınıza masaj yapar veya yaptırırsanız çok rahatlarsınız.
Benim için her bakım öyle iyi geliyorBu varya, bir lutuf nuni, her kadina öneririm, ayak bakimi,özgüven yükseltiyor ve kendine verdigin degerin artiyor resmen ❤️

Temas sevmiyorum ben@ZeL imi gördüm konuda.
Aslanin sirtini ovacaksin.
Mest olur.
Kulaklarini felan.
Kalbini rahatlatan seyler yapacak.
Kalp, aslan burcu yönetimi altindadir.
Nerden girdim bu konuya hemine?
HımmAYaklari balik burcu yönetir.
Güldüm,tsk.Temas sevmiyorum ben
AfedersinGüldüm,tsk.
Biz gerçek hayatta da kabız suratla geziyoruz sürim tşk🌹@Alavarez i de gördüm konuda.
Oğlak in yönettikleri iskelet,disler ve ten.
Bol bol kalsiyum öneriririz.
Bir de biraz kabiz (kabz) halinde olduklari icin, ihlamur ve mideyi rahatlatmak amaci ile papatya önerilir.
Saturn un halkalari,prangalariniz.Biz gerçek hayatta da kabız suratla geziyoruz sürim tşk🌹

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.