Tema Editörü

Duyuru Bakım Tamamlandı, Yeni Sürüme Geçiş Yapıldı

Yeni arayüzümüzü beğendiniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sitenin türü versiyonu benim için önemsiz ve anlamsız ortamı önemli benim için... Xenforo kardeşim gibi ama üvey evlat muamelesi yapıyorum ben ona rağmen bu sürümü beğendim akıcılık olarak mobil kullanımı özellikle güzel bu ortama yakıştı, bazı ek özellikler geldi detaylar da ben görüyorum bunları ama favorim 2.1 2.2 sürümleri hala' çünkü zamanın da o kadar css kodlar eklentiler üzerine çalışıldı bir hevesle.. Güncelleme işine sinir oluyorum hızlı büyüyor

• Beğen
Tepkiler: Era
Konu Sahibi
Kullanıcı grupları tarafında da düzenlemelerimizi tamamladık. Yeni rütbe sistemiyle birlikte grup bannerları baştan ele alındı, renk ve görsel hiyerarşi sadeleştirildi. Ayrıca kullanıcı gruplarına bağlı çalışan yeni avatar çerçevesi sistemi de devreye alındı; böylece rütbe veya yetki grubuna göre avatar çerçeveleri otomatik olarak değişebilecek.

Kısacası, profil ve mesaj alanlarındaki kullanıcı görünümü artık daha düzenli, daha belirgin ve birbiriyle uyumlu hale getirildi.

Ben şahsen aşırı beğendim.

Herkes çok güzel oldu, süri sanki fazla parlıyo gibime geldi.....
Emeğine sağlık harika oldu..

Default Style'de sabit mesajlar bir çizgi ile sabit olmayanlardan ayrılabilir. Eksik gördüğünüz yerleri söyleyin dediğiniz için belirteyim dedim.

Geri