farkındaysanız düne kadar erkekler arasında ayıplanan, utanılıp, sıkılınan bir mevzuydu. şimdi ise dogum saatini ögrenme telaşesi ile yörünge çapını hesaplayıp yükselenine kadar bir merak içindeler....
Üzdün.. kırk sene sonra öğrendik. Onu da başka bir kadının baskısı ile.. hepsi flört edeceğiz, yükselenin ne onu bilmem lazım demişti.. gittik hangi saatte doğduk öğrenip geldik hahsYükselenini bilen erkekten hiç düşünmeden uzaklaşacaksın, onun ambalajı yırtılmak suretiyle açılmıştır.
Ben de üzüldüm bu duruma..Üzdün.. kırk sene sonra öğrendik. Onu da başka bir kadının baskısı ile.. hepsi flört edeceğiz, yükselenin ne onu bilmem lazım demişti.. gittik hangi saatte doğduk öğrenip geldik hahs
derdin diyelim suricim.Nedir senin bu astroloji ile olan.. adini da veremedim.
Ver bilgileri bakalim.dderdin diyelim suricim.
şükür azmadım henüz... djhdjVer bilgileri bakalim.d
arkana bakmadan yakip yiktigin yengeler n'olcah?şükür azmadım henüz... djhdj
yengeç duygusallığı...arkana bakmadan yakip yiktigin yengeler n'olcah?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.