Ayrılığı Kolay Kabullenir misin?

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Yoksa biter bitmez başkası ile mi eğlenirsin?

Sad Season 2 GIF by Friends

Alice

Altın Üye
Diyelim ki sen ayrılmak istiyorsun, bunu karşı tarafa ilettin. Karşı taraf ise ben istemiyorum dedi. Tamam ayrılmayalım devam edelim mi diyeceksin?
Öyle pat diye ayrılık mı olur? Belirgin günler ve haftalar gibi illa ayrılık günü diye şey mi var?

Şikayetler dile getirilir ve karşılıklı konuşuruz düzeltme yoluna gideriz. Çöp mü bu aşk emek verildi atılmaz öyle hemen... Seni mutsuz eden şeyleri söylersin o da söyler bunlara rağmen bir taraf bunları yok sayıyor olabilir, dikkate almıyor senin isteklerini önemsemiyor olabilir o halde evet ayrılık görünür. Ve zaten eğer isteklerini önemsemiyorsa bir ayrılık yaşamaya gerek var mı sevgili Nf o ilişki bitmiştir ki seni önemsemiyordur.

Fakat karşı taraf zor zamanlar geçiriyor olabilir. O durumda bizim isteklerimiz duyulmuyor, görülmüyor gibi olabilir. Tek yapmamız gereken yanında olduğumuzu hissettirmek. Zor zamanında bir şeyler talep etmek yerine destek olursak zorluğu birlikte yenmiş olursunuz.

Sevgi kurtarılmaya değer

NF.

Bronz Üye
Öyle pat diye ayrılık mı olur? Belirgin günler ve haftalar gibi illa ayrılık günü diye şey mi var?

Şikayetler dile getirilir ve karşılıklı konuşuruz düzeltme yoluna gideriz. Çöp mü bu aşk emek verildi atılmaz öyle hemen... Seni mutsuz eden şeyleri söylersin o da söyler bunlara rağmen bir taraf bunları yok sayıyor olabilir, dikkate almıyor senin isteklerini önemsemiyor olabilir o halde evet ayrılık görünür. Ve zaten eğer isteklerini önemsemiyorsa bir ayrılık yaşamaya gerek var mı sevgili Nf o ilişki bitmiştir ki seni önemsemiyordur.

Fakat karşı taraf zor zamanlar geçiriyor olabilir. O durumda bizim isteklerimiz duyulmuyor, görülmüyor gibi olabilir. Tek yapmamız gereken yanında olduğumuzu hissettirmek. Zor zamanında bir şeyler talep etmek yerine destek olursak zorluğu birlikte yenmiş olursunuz.

Sevgi kurtarılmaya değer
Sevgili Alice öyle pat diye ayrılmazsın ki zaten. Bütün evreleri geçmiş, bütün değerlendirmeleri yapmış ve en doğrusunun yolları ayırmak olduğuna kanaat getirmiş biri için söylüyorum bunu.
Sevgi kurtarılmaya değer evet ama zorla güzellik pek olmuyor bence.
Diyelim ki her şeyi yaptın ama sonunda ayrılmak istedin, karşı taraf bir öküz ve bunları görmedi ve anlamadı. Ayrılmak istemiyorum dedi. Verdiğin emeği görmeyen biri için neyin sevgisini kurtaracaksın ki?

Üst Alt