Ahahah :dBence o cipralexten dir @Chen 😋
Ahahah :dBence o cipralexten dir @Chen 😋
Uzun zamandır kullanmıyorum ya. Aslında başlamak istiyorum ama izin alamıyorum. Ben Cipralez ile mutluydum..Bence o cipralexten dir @Chen 😋
Güneş Burcu (Burcunuz): Balık 11. ev (21° 37' 39")12 Mart 1981 Saat : 10:10 Kastamonu Cide (Konum da lazım sa..)
hangi ilde doğdun ve ilçede13. Mart 89 saat 12:21 miṣ.. sabah erken uyanmamam bu yüzdenmi acaba djjdjd
Kiz bunu yengen gormesin aman diyim. Dogru kisi o ya. (Nokta) :)Verteks Terazi Burcunda
Kişi grupları ve insanları uzlaştırmalıdır. İnsanlar arasında yargıya varırken adil davranmalı ve hiç kimsenin tarafını tutmamalıdır.Evlilik ve ortaklık ilişkilerinde barışı ve huzuru yakalamalıdır. Ayrıca kişi herkesin yararı için karar vermeli ve bu kararı uygulamalıdır. Eş seçerken yanlış kişileri seçmeye eğilimlidir.
@Akif
buda bonus olsun
İyi ki o seçmiş diyelim konuyu kapatalımKiz bunu yengen gormesin aman diyim. Dogru kisi o ya. (Nokta) :)
Hem ben o nu degil o beni secti
Balık Burcu’nun gölge yönleri; hassas, bağımlı, hayal dünyasında yaşayıp hayal ve gerçeği ayırt edememesi ve dikkat dağınıklığıdır. Herkes ile empati kurarak başkalarının derdini sahiplenir, hayatı kendi kendine zindan edebilir. Çünkü girdiği ortamın enerjisini sünger gibi emer ve o enerji alanından da kolay kolay çıkamaz. Fazla iyi niyetten kurban olmak en bilinen gölge yanıdır. Aslında yapması gereken; kendi hayatının kontrolünü kaybetmeden insanlara şifa dağıtabilmeyi öğrenmektir. Yani; zeka ve düzen yeteneği ile bağlantılı Merkür’ü, şifacı ve sanatla bağlantılı Neptün ile kullanman gerekir.
Başak Burcu’nun gölge yanlarında; eleştiri, pimpirikli ruh hali, memnuniyetsizlik, kimseyi beğenmemek ve aşırı şüphecilik vardır. Geçmiş yaşamda ki düzen ve mükemmeli arama hissi; en iyisinin sadece kendileri tarafından yapıldığına ve bu yüzden daha çok çalışıp başkalarının sorumluluklarını da üzerlerine almalarına neden olur. Bu kontrollü ruh hali, hem fiziksel hem de ruhsal açıdan yıpratıcıdır. En iyisini ararken kendilerini kadere teslim etmez ve hayatı kaçırırlar. Bu hayatta artık ruhsal şifacılığını keşfetmesi gerekir. Bunun içinde sezgilerini dinlemeyi öğrenmeli, kontrol duygusundan uzaklaşmalı, hayatı biraz da akışında yaşamaya teslim olmalıdır.
Çünkü yeni deneyim alanı Balık Burcu gibi; insanların görünen-kanayan yaralarını sarmak değil, görünmeyeni, bilinçaltlarını, korkularını iyileştirmektir. Fakat bunun için önce kendi ruhu İle tanışmalı, bu yeteneğini keşfetmeli, görünmeyene de inanmayı öğrenmelidir. Belki de sanatsal yeteneklerini keşfetmelidir.. hayal güçlerini baskılamaktan vazgeçtikleri an, inanmadıkları akış ve kader onların yolunu çizecektir. Bunun içinde en önemli nokta; Balık burcunun modern yöneticisi olan Neptün’ü doğru bir şekilde çalıştırmaktan geçer.
@Küboo
Valla ben bu kadar derin anlıyorum diyemem.Nutkum tutuldu. Çok teşekkür ederim @nunu, bu bilgiyi benle paylaştığın icin sana minnettarım.. Neptün a dogru bir şekilde nasil çalışacağımida öğrenirsem, gerisi tamam :)
Valla ben bu kadar derin anlıyorum diyemem.
Bende bulup okuyup mantığıma yatanları paylaşıyorum en temel burç bilgilerimle yani.
Ben sadece doğru yanlar olup olmadığını paylaştığım insanlardan öğrenmeye kıymet veriyorum.
İlgilendiğim ve meraklısı olduğum için.
Bazende kendimizde farketmediğimiz bizi aşağıya çeken kendi yarattığımız durumlardan kurtulmak için tüyolar buluyorum.
Kendimide geliştirmek için bunlar üzerine düşünüp uygulamalar deniyorum.
Faydası olduysa çok mutlu olurum. 😊
Bu grafiği nasıl okuyacağız ayy
Mesela pluton akrep burcunda diyorBu grafiği nasıl okuyacağız ayy
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.