Sen yenisin galiba?ya beyler çıkın şu çıplak konudan
tovbesttt gece gece
sdfjkjsdhfg
Sen yenisin galiba?ya beyler çıkın şu çıplak konudan
tovbesttt gece gece
biz erkek erkeğe çıplak konudayız sen ne arıyorsun aramızda git giyinik konuyaya beyler çıkın şu çıplak konudan
tovbesttt gece gece
He küçük müş benim aklım eriyordu yaKraliçemizi kaybettiğimde 4-0 gibi bir skora ulaşmıştım
ben giyinik bir şekilde konuya bakıyordum safafsfsSen yenisin galiba?
sdfjkjsdhfg
Hanımefendi erkekler hamamı burası şu gördüğün de turna lütfen dışarıben giyinik bir şekilde konuya bakıyordum safafsfs
tehlike daha arttıbiz erkek erkeğe çıplak konudayız sen ne arıyorsun aramızda git giyinik konuya
7 yıl fazla yaşamışım şimdilik senden bu dünyada sanırsamHe küçük müş benim aklım eriyordu ya8 9 yaşında
Ben 4 yıl diye anladım küçük olarak eksi den gördüm ama bilemedim doğrudur o zaman7 yıl fazla yaşamışım şimdilik senden bu dünyada sanırsam
Kraliçemizi kaybettiğimde kırklanmıştım daha ne diyimBen 4 yıl diye anladım küçük olarak eksi den gördüm ama bilemedim doğrudur o zaman![]()
sjkdfhkjsdhfgjshdakgjhKraliçemizi kaybettiğimde kırklanmıştım daha ne diyim4 yaşında değildim
![]()
kaçıncı kadehtesin sen ? benden ileride misin nasıl bir hesaptayızsjkdfhkjsdhfgjshdakgjh
Yav şimdii 40 diyince 40 anladım bebek' birde 40 eklersek üstüne 30 yıl 70 yaşındasın.. 70 Değil ise tamam bebek' ama fazla yaşadım dedin sgsdfgdsfg
Yaşını söylesene bi 😂kaçıncı kadehtesin sen ? benden ileride misin nasıl bir hesaptayız![]()
o kadar bilgi verdim hesaplayamadıysan bilmeYaşını söylesene bi 😂
Ya abi bu kadın 96 yada 97 de öldü ben 8 yaşındaydım sen hesapla işte 30 yıl geçmiş falan yada 7 yaşımdaydım benim hesap doğru sen anlamadın yazdıklarına göre 30 yaşındasın espiri anlamadın ki sen 😂o kadar bilgi verdim hesaplayamadıysan bilme
Ben hala bu sıramalama neye göre yapılmış merak ediyorum
Elizabeth 2022 de öldü 96 - 97 de yaşıdır, öldüğü yıl değll o sıra 40 tım ben ilk anladığıma göre 89 lusun sen benden 7 yaş falan küçüksün işteYa abi bu kadın 96 yada 97 de öldü ben 8 yaşındaydım sen hesapla işte 30 yıl geçmiş falan yada 7 yaşımdaydım benim hesap doğru sen anlamadın yazdıklarına göre 30 yaşındasın espiri anlamadın ki sen 😂
Sen elizabeth den bahsediyorsun ben diana dan 😂 Küçükken hatırladığım tv de tabutunu taşıyorlardı.. Galler prensesi diye mi ne ben kraliyet olarak bildiğim için 😂Elizabeth 2022 de öldü 96 - 97 de yaşıdır, öldüğü yıl değll o sıra 40 tım ben ilk anladığıma göre 89 lusun sen benden 7 yaş falan küçüksün işte
Kraliçe olamadı oSen elizabeth den bahsediyorsun ben diana dan 😂 Küçükken hatırladığım tv de tabutunu taşıyorlardı.. Galler prensesi diye mi ne ben kraliyet olarak bildiğim için 😂
Bu arada ciddiysen maşaallah yaşın için allah uzun ömür versin allah bana da nasip etsin o yaşı
Abi ama kraliçe olarak ünvanı var... Elizabeth bizim prensesi miz değil belki benim olabilir de senin değil abi yaş olarak diana yı savunalım biz.. Benim anam babam şey derdi elizabeth sevimli babaanne gibi oldu diana vardı o iyidi derlerdi şimdi sen olamadı dedin ya hayallerimi yıktın ama unvan olarak okuduğuma göre prenses olarak gitti..Kraliçe olamadı o
eder eder çok daha fazlasını daha en iyi 12 çıplaklar plajına gideceksin bisiklet turuna katılacaksın metroda iç çamaşır gününe katılacaksın

Seni saygınlar listesine yazdım abi 😊Diana Kraliçe olamazdı zaten o kazada ölmeseydi. şimdiki Kral Charles ile boşanmışlardı... gönlünün Kraliçesi imiş o sıralar senin
Elizabeth 70 yıl falan kraliçelik yaptı ama benim kısa süre kraliçem oldu ( hakkın rahmetine erdi ben onu kraliçe olarak kabul ettikten kısa süre sonra )
Plajlardan kopup Bisiklet turuna odaklanman güzelen azından bisiklet sürebilecek kadar dinç herkes
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.