Tema Editörü

🌍 Görmeden Önce Ölünmesi Gereken Yerler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nobody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaa neye niye neye kismet o nasil fikir degistirmek 😃

Neyse, umarim oraya da gidersin, japonya nasildi? Bende cok istiyordum bi ara ama, cok giden oldu pek bi numarasi kalmadi hersey derdli toplu düzenli nizami falan 😀

Disler iyi ya, kuvvetlendi bagisiklik kazanfi sapa saglamlar 😀
Pahali lüks yerler var ya, cok... gercekten iki ayri sehir gibi degisik yerler var bir sehirin icinde... ahaha evet trafik fena, yani tesadüfen yasiyorlar bence 😃
japonyanın mağazada tax free si bu yıl bitiyormuş, bitmeden gidelim dedik iyi ki gittik :D fiyatları görmen lazım
japonyadaki kültürü ve alışverişi bir daha bir yerde yapabileceğimi sanmıyorum. gözümle görmesem inanmam. kesinlikle gidilmesi gereken bir yer, ama uçuş süresi biraz fazla. qatar airways çok iyi uçakta starlink var 15 saat internetli gittik, dönüş çin havayolları tırttı.
hindistana gidersem tüm aşıları olmadan ve yanımda yemek götürmeden gitmem galiba :D yada en iyi yerlerde kalmaya çalışırım sıkıntılı :D

japonyanın mağazada tax free si bu yıl bitiyormuş, bitmeden gidelim dedik iyi ki gittik :D fiyatları görmen lazım
japonyadaki kültürü ve alışverişi bir daha bir yerde yapabileceğimi sanmıyorum. gözümle görmesem inanmam. kesinlikle gidilmesi gereken bir yer, ama uçuş süresi biraz fazla. qatar airways çok iyi uçakta starlink var 15 saat internetli gittik, dönüş çin havayolları tırttı.
hindistana gidersem tüm aşıları olmadan ve yanımda yemek götürmeden gitmem galiba :D yada en iyi yerlerde kalmaya çalışırım sıkıntılı :D

Bu yil japonya ya gidemem... tax free nasil biter bir ülke de yaa, tabi turist cogaldi, onlar da az degilmis 😃

Ben japonyayi yillar önce japon hamza var, ondan izliyordum begeniyordum falan sonra popüler oldu.. ama gidecegim... aklimda :)

Ya okadar cahil gittim ki, hic bir asi olmadim hic bisey almadim yanima, iste toylugun verdigi cesaret yada cahillik 😀

Bu yil japonya ya gidemem... tax free nasil biter bir ülke de yaa, tabi turist cogaldi, onlar da az degilmis 😃

Ben japonyayi yillar önce japon hamza var, ondan izliyordum begeniyordum falan sonra popüler oldu.. ama gidecegim... aklimda :)

Ya okadar cahil gittim ki, hic bir asi olmadim hic bisey almadim yanima, iste toylugun verdigi cesaret yada cahillik 😀
yok bitmiyor da artık mağazada alınmayacakmış, gümrükte alınacakmış. uzun işe dönüyor yani, şuan 5000 yen üzeri direkt kasada tax free.
japon hamzanın videolarını gitmeden ezberledim zaten, gidince buldum her yeri :D sağolsun
çok iyi cesaret etmişsin ben öyle gidemezdim, artık tebrikler mi diyeyim bilemedim

Geri