Tema Editörü

Avmlerdeki Yırtınan Çocuklar...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fluffy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elit Üye
1/3
Konu Sahibi
Kış geliyor dostlar malum açık havalardan avmlere transfer oluyoruz.
Bu çocukların annesi babası, hiç mi rahatsız olmuyor hiç mi üzülmüyor? Biricik evladım kendini yerlerde yuvarlıyor, mikroptur efenime söyleyim belki çevreye rahatsızlık veriyordur, çıkartıyım insanların bir pazarı var , hani zavallı çalışanların da kulak zarı olsun, sabrı olsun zorlanır mi ???? Benim evladıma ben tahammül ederim de el ne deeeerrr

Bebelerinize bi sahip çıkın yeter !!!! Şakaklarım ağrıdı ayol

Hak eden insanlara vurmamak şeklinde bu saçma sapan kaypaklığı kabul etmem / Aunt Marge

1790602916717.webp

Çocuk bu hayatta en büyük sınavlardan biri

Hep derim ama kınamam rahatsız olursam uzaklaşırım

El ne derle cocuk mu yetistirilir?
Çok yanlis.
Cocuk günahi ile sevabi ile cocugunuz olmali.

Ben yine de çocuk bile olsa kuralları öğretmek gerektiğini düşünüyorum. Onlar çok çabuk öğreniyorlar. Kopeginizi gezdirirken sevecek gibi yaklaşıp tekme attığında, markette herhangi bir ürünü alıp yerlere veya başka müşteriye attiginda, toplu tasimada koltuğun arkasından sürekli tekmelediginde , düğün pastaniz ortaya gelmiş çocuk kısa koşa sahneye çıkıp elindeki oyuncağı pastaya fırlatıyor aileler gülüyor .... gibi gibi gibi gibi Bunların çevreye rahatsızlık verecek davranış olduğunu bilmeli
Aşırı davranışları ile huzur bozmak özel günleri mahvetmek gibi lüksü yok kimsenin. Ufak tefek çocuksu yaramazliklara herkes göz yumar ama ailesinin konforu bozulmasin diye başkası huzurundan olmamalı
El ne derle cocuk mu yetistirilir?
Çok yanlis.
Cocuk günahi ile sevabi ile cocugunuz olmali.

Geri