öyledir tabi. düğün kıyafeti şıklık ve zerafet bir arada.Sürime özeldi…
öyledir tabi. düğün kıyafeti şıklık ve zerafet bir arada.Sürime özeldi…
Evet evet tamamen kıyafetime dediöyledir tabi. düğün kıyafeti şıklık ve zerafet bir arada.
yalancının burnu uzasın.Evet evet tamamen kıyafetime dedi
Yooo kiyafetini görmedim bile...öyle bir isilti öyle bir auraEvet evet tamamen kıyafetime dedi
tadı nasıldı...Yooo kiyafetini görmedim bile...öyle bir isilti öyle bir aura
Anlatilmaz yasanirtadı nasıldı...
çok nazlı, gelemem ben....Anlatilmaz yasanir
Neye gelirsiniz beyfendi?çok nazlı, gelemem ben....
Napim…çok nazlı, gelemem ben....
giresuna vali yap.Napim…
2 yapay zekaya sordum kendini ikizler burcuna benzettiINsanlarin anlamadigi bir sey var.
Ya da...algilamak istemedikleri.
Astroloji cok güclü bir silah.
Bunu godamanlar biliyor ve kullaniyor.
Avama da kullanmamalari icin öö kaka bir ilim diye deklare ediyorlar.
Cok üzücü bir durum.
Yeni yapay zekanin ismi Gemini.
Tesadüfen mi secildi sanki?
Ufkunuzu acin.
2 yapay zekaya sordum kendini ikizler burcuna benzetti
biri gemini idi diğeri claude
İkisinede tripliyim en zor geçim akrep burcu ileymiş hıhım salcan virüsü bunlara dlkfmgdklfg
AKrep yogunlugu var kartinda eminim.2 yapay zekaya sordum kendini ikizler burcuna benzetti
biri gemini idi diğeri claude
İkisinede tripliyim en zor geçim akrep burcu ileymiş hıhım salcan virüsü bunlara dlkfmgdklfg
bende var benim yıldız map bermuda şeytan üçkeni jkldnfgjl ♏ 🤭AKrep yogunlugu var kartinda eminim.
yok yapay zekaların burcu ikizlerİkizler burcu olduğuna dair iddalar fazla çünkü.
Tahmin değil, sanal verilerden kopya çekmiş.
Katılıyor muyum? hayır.
YOk be nunu'm cok da sevilesibende var benim yıldız map bermuda şeytan üçkeni jkldnfgjl ♏ 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.